Přivítejme nový středobod LA PRAIRIE Lab·Ateliéru - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Přivítejme nový středobod LA PRAIRIE Lab·Ateliéru

Přivítejme nový středobod LA PRAIRIE Lab·Ateliéru

autor: estation

La Prairie vytvořila laboratoř „Skin Caviar Complexion Lab·Atelier“ – místo, ve kterém probíhá neustálá hra dualit. Je to věda nebo je to umění? Je to o prožitku nebo je to o výkonu? Je to dokonalá pleť nebo dokonalý make-up? Je to oboje a to vždy. 

Zde se rodí a vyvíjí kolekce Skin Caviar Complexion. Nyní, v roce 2020 Lab·Atelier řeší novou otázku duality: je krása pohledu, prchavá nebo věčná? Samotná podstata krásy spočívá v její pomíjivosti. Prchavá krása pigmentů a souznění lehkých textur se v Lab·Atelieru spojí a to, co je původně pomíjivé, pak působí stejně přesně a záměrně, jako tahy umělcova štětce: Zvýrazní prchavou krásu pohledu. Přináší okamžitou dokonalost.

To, co je věčné, nepodléhá věku. Zůstává – je povzneseno a uctíváno. „Věčné“ je v Lab·Atelieru silné spojení kaviárové vody a kaviárového extraktu, které zvýrazňuje krásu pohledu a nekonečně jej oslavuje. Přirozená krása pohledu snoubí pomíjivé i věčné. V Lab·Atelieru se tato dvě zdánlivě protichůdná pojetí času spojují v obraz dokonalé pleti.

Společnost La Prairie využila svých odborných znalostí o kaviáru a vytvořila Skin Caviar Perfect Concealer. Tento lehký krémový korektor reaguje na dvojí potřebu perfektního vzhledu a dlouhodobé péče, poskytuje okamžité zdokonalení a trvalou dávku péče o pleť – pro dokonalý pohled.

 

Prchavá krása zachycena na stálo 

Skin Caviar Perfect Concealer, vznešené spojení kaviárové vědy a umění barev, je obohacen o kaviárovou vodu, která obsahuje ty nejjemnější složky kaviáru a kaviárový extrakt, který je známý svými vypínacími a zpevňujícími vlastnostmi.

Receptura je dále vylepšena exkluzivním buněčným komplexem La Prairie. Exkluzivní buněčný komplex, inspirovaný průkopnickými omlazujícími kúrami Dr. Paula Niehanse prováděnými ve věhlasné Klinice La Prairie, dává pokožce nový život a energii. Působí na základní buňky kůže a stimuluje extracelulární matrix, čímž posiluje její omlazující procesy.

Tyto mocné ingredience se spojují s pokročilou směsí jemných pigmentů s dlouhotrvajícím efektem v lehounkém korektoru, aby okamžitě a dlouhodobě podpořili přirozenou krásu pleti.

 

Kaviárový požitek pro oči 

Dokonalá fúze korektoru a oční péče, Skin Caviar Perfect Concealer, klouže lehounce po hladké rozjasněné oblasti očního okolí. Snadno a bezchybně se nanáší, projasňuje a dodává oku svěží vzhled.

Jeho minimalistické pouzdro v kobaltové modři je charakteristické svou chladnou kovovou špičkou, která jemně masíruje a ulevuje od pocitu otoků pod očima, zatímco inovativní prstenec uvolňuje ideální dávku přípravku. Integrovaný kartáček s kulatým okrajem speciálně navržený pro různé úhly a povrchy očního okolí, umožňuje přesnou a bezchybnou aplikaci.

 

Kaviárový rituál pro dokonalou pleť 

Rituál Skin Caviar představuje vrcholný zážitek, který výrazně vylepší elasticitu a tón pleti. 

  • Po důkladném očištění a tonizaci pleti, začněte vypínací a zpevňující rituál péče o pleť Skin Caviar La Prairie kaviárovou esencí Skin Caviar Essence-in-Lotion obsahující kaviárovou vodu, která připraví pleť na následné benefity z pečujícího séra a dalšího hydratačního kroku.
  • Pokračujte se Skin Caviar Liquid Lift, vysoce koncentrovaným sérem obohaceným o kaviárový extrakt s výjimečným liftingovým efektem. Dále naneste jeden z hydratačních produktů Skin Caviar kolekce – Skin Caviar Absolute Filler obohacený o Caviar Absolute, který dodává pleti objem a vyplňuje ji zevnitř či Skin Caviar Luxe Cream nebo Luxe Cream ● Sheer, krémy, které nabízejí mimořádné vypnutí a zpevnění pokožky ve dvou jedinečných texturách.
  • Pokračujte aplikací Skin Caviar Concealer ● Foundation SPF 15 nebo Skin Caviar Essence-in-Foundation SPF25/PA+++ či Skin Caviar Powder Foundation SPF 15 UVA PA ++, které jsou zárukou absolutní dokonalosti pleti. Volit lze vždy z 8 odstínů.
  • Rituál Skin Caviar završí Skin Caviar Perfect Concealer, po jehož aplikaci do oblasti očního okolí, je krása pohledu okamžitě zdokonalená.

    La Prairie Caviar Perfect Concealer, cena 4490 Kč, 6 ml, možnost výběru z 5 odstínů.

K dostání v La Prairie Atelieru, Jungmannovo nám. 6, Praha 1

Související články