Komplexní péče o pokožku těla a rukou - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Komplexní péče o pokožku těla a rukou

Komplexní péče o pokožku těla a rukou

autor: estation

Organická péče inspirovaná silnými švédskými tradicemi dodá pokožce těla i rukou komplexní výživu a dlouhodobou hydrataci.

Slow beauty, ekoluxus, minimalismus… to jsou postoje, které definují značku Björk & Berries. Její produkty jsou postavené na léty prověřených švédských tradičních recepturách, nejnovějších kosmeceutických poznatcích a maximálně zohledňují udržitelnost. 

Můžete se tak spolehnout na to, že veškeré přípravky jsou vysoce účinné, nezávadné a zároveň jsou uchovány v recyklovatelných obalech.

Řada Botanist je založena na výjimečných účincích těchto organicky pěstovaných ingrediencí:

  • BŘEZOVÝ EXTRAKT pro posílení přirozené regenerace pokožky, oddálení procesu stárnutí, vyživení, hydrataci, uvolnění napětí a v neposlední řadě také pro detoxikaci.
  • VÝTAŽKY Z RAKYTNÍKU mají jedinečné antioxidační vlastnosti a také obsahují omega 3, 6, 7 a 9 mastné kyseliny, které dodávají pokožce ztracenou hydrataci a vyživují ji do hloubky.
  • LNĚNÝ OLEJ snižuje poškození kolagenových vláken v pokožce, čímž významně přispívá ke zpomalení procesu stárnutí a zároveň udržuje kůži pružnou. Vedle toho podporuje obnovu kožních buněk.
  • EXTRAKT Z HEŘMÁNKOVÝCH KVĚTŮ zklidňuje pokožku, významně podporuje hojení oděrek, vyrážek i drobných spálenin a navíc působí antibakteriálně. 
  • PŘÍRODNÍ VŮNĚ BOTANIST je inspirována hlubokým švédským lesem i divokou botanickou zahradou. Mísí se v ní vůně zelených jablek, listů černého rybízu a kouřového černého čaje v kombinaci s dřevitými podtóny břízy, pačuli a zklidňujícího vetiveru.

Björk & Berries Botanist Hand and Body Wash

Luxusní hydratační mýdlo pro mytí těla i rukou má příjemnou konzistenci, jež vytváří bohatou pěnu. Bylo speciálně vyvinuto tak, aby pokožku nejen umylo, ale také jí dodalo hydrataci a stimulovalo krevní oběh. 

Vedle základních ingrediencí obsahuje navíc řepkový olej, jež zpevňuje kůži a celou řadu antioxidantů, které se postarají o její detoxikaci. Přípravek je možné použít jako sprchový gel, pěnu do koupele nebo mýdlo na ruce.

Björk & Berries Botanist Hand and Body Wash, 400 ml: 599 Kč.

Björk & Berries Botanist Hand and Body Lotion

Hedvábně hladké a změkčující mléko pro péči o tělo i ruce má lehkou strukturu, která se snadno nanáší i vstřebává. Bylo speciálně vyvinuto pro intenzivní a dlouhotrvající hydrataci, hloubkovou výživu a oddálení procesu stárnutí. 

Po jeho použití zůstává pokožka těla i rukou jemná, na dotek hebká a zároveň zpevněná. Přípravek se hodí jako hydratační tělové mléko po sprše nebo jej lze používat běžně na ruce po každém jejich umytí.

Björk & Berries Botanist Hand and Body Lotion,  400 ml: 719 Kč.

Björk & Berries Botanist Hand Cream

Bohatý krém se snadno vstřebává a nezanechává mastný film, přesto dodává namáhané a vysušené pokožce rukou vydatnou výživu a také dostatečnou a dlouhodobou hydrataci. 

Přípravek se postará o regeneraci, zjemnění i oddálení veškerých projevů stárnutí, jež se na rukou objevují. Výsledkem používání jsou sametově hladké ruce bez oděrek a podráždění. Hodí se pro časté používání po každém mytí rukou.

Björk & Berries Botanist Hand Cream, 50 ml: 349 Kč.

Produkty Björk & Berries najdete exkluzivně ve vybraných parfumeriích Douglas.

Související články