Pomocník na cesty a další tipy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Pomocník na cesty a další tipy

Pomocník na cesty a další tipy

autor: estation

Pomocník na cesty a další tipy

Pomocník na cesty

Trápí-li vás drobné pigmentace na obličeji, máme pro vás skvělou zprávu! Už si nemusíte nosit v kabelce zbytečně velký krém. Vědci z Valmontu vytvořili koncentrované sérum Clarifying Touch v praktické formě pera. Koupíte za 2 590 Kč v salonu L´Eclat, P1, www.eclatsalon.cz.

Bez zápachu peroxidu

Potýkáte se při práci s pachy, které jednoduše nemůžete odstranit? Nový elektronický difuzér značky Mr&Mrs Fragrance Otello oživí jakýkoli prostor jemnou elegancí italského designu a současně prostředí intenziv-ně provoní příjemnou vůní. Se zápachem peroxidu, cigaretového kouře nebo smaženého jídla si hravě poradí. Je možné ho ovládat buď dotykem, nebo dálkovým ovladačem.
Cena: 1 490 Kč / 1 zábal
Kde: v prodejnách ARIA PURA v Praze a Brně nebo na e-shopu www.bytove-parfemy.cz

Navraťte pleti hydrataci

Ať už se teprve chystáte vystavit slunečním paprskům, nebo se jim už naplno oddáváte, nezapomeňte svou pleť hydratovat. Pomůže vám v tom ošetření Oligo Skin Protect francouzskou kosmetikou Anne Semonin, která je nově na českém trhu. Po očištění, exfoliaci a počáteční tonizaci si vychutnáte 20minutovou drenáž obličeje s následnou regenerací pomocí gázy navlhčené roztokem Oligoanne Serum a Marine Toner. Následuje aplikace masky, během níž probíhá masáž rukou, chodidel nebo hlavy. Po odstranění masky a tonizaci se ještě ošetří oční okolí a rty a provede se závěrečná péče o celý obličeje.
Cena: 1 990 Kč za 60 minut
Kde: Laboratory, E. Krásnohorské 7, P1, www.laboratorybeauty.cz

pH manažer

Jedinečné uklidňující a hydratující sérum s kompozicí aktivních substancí Kerabionic a acidokomplexním složením účinných látek pro snížení zánětlivosti. Reguluje hodnotu pH pleti. Vhodné pro pokožku s tendencí k akné, k nadměrné produkci mazu a pokožku s velkými póry. Zakoupíte za 1 775 Kč na www.reviderm-cz.cz nebo v salonech.

Revoluce v barvení

Časté odbarvování vlasů způsobuje jejich poškození. Jedinou cestou, jak obarvit a zesvětlit barvu je přerušení disulfidových vazeb, které drží přirozenou barvu vlasu. Olaplex™ tento proces odbourává, aniž by zasahoval do celého procesu. V praxi to znamená barevnou změnu, ale bez poškození vlasů.
Cena: od 950 Kč, jen pro profesionály
Kde. www.olaplex.cz

Rychlá foukaná

Pro klientky, které chtějí mít účes hotový v co nejkratším čase, vyvinula značka Redken produkt řady Blow Dry, Express Primer. Jde o podkladovou bázi lehkého složení, která až 4x zkrátí čas foukané a chrání vlasy před teplem až do 230 ºC. Novinku můžete vyzkoušet v 5th AVENUE HAIR STUDIU.
Kde: www.blowbar.cz

Bahno z Mrtvého moře

Je známé pro svou schopnost zmírnit podráždění, suchost, zarudnutí i popraskání. Používáním Intenzivního bahenního krému značky Health & Beauty Dead Sea Minerals s přidaným obsahem bylinných výtažků či léčivých olejů bude vaše pokožka po náročném slunění nejen zregenerovaná, ale i hebká. Zakoupíte za 400 Kč na www.kosmetikahb.cz.

 

Související články