Jak voní podzim? Touto limitkou od Almara Soap - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak voní podzim? Touto limitkou od Almara Soap

Jak voní podzim? Touto limitkou od Almara Soap

autor: estation

Česká značka designových tuhých mýdel a přírodní kosmetiky Almara Soap představuje limitovanou edici podzimních mýdel Apple Cider & Pumpkin Spice Latte.

O slovo se hlásí svíčky, světýlka, huňaté svetry, svařené víno, skořice, kardamon a dýňové latte! A také podzimní limitky z dílny Almara Soap, které každou koupelnu promění v to nejútulnější místo na zemi…

Designové tuhé mýdlo Apple Cider s sebou přináší intenzivně svěží a zároveň sladkou vůni šťavnatých jablíček a zralých hroznů. Je vyrobeno z čerstvých jablek vypěstovaných ovocnáři v Českém středohoří. Pomyslnou třešničkou na dortu je v případě Apple Cider zdobení pravou skořicí, které každého při pohledu na něj vždy znovu přinutí k úsměvu.

Mýdlo Apple Cider, cena 189 Kč

 

Pumpkin Spice Latte

Druhá z podzimních limitek, se pyšní podmanivou vůní sladkého dýňového koláče s kořením a tóny brusinek. Mýdlo je vyrobeno z pravého a čistého pyré z dýně Hokkaido vypěstované českými farmáři. Právě olej z dýňových semínek a dýňová dužnina jsou bohaté na minerály a vitamíny a působí tak blahodárně na pokožku celého těla.

Pumpkin Spice Latte, cena 189 Kč,

Podzimní limitky od Almara Soap byly vytvořeny za jediným účelem, vytvořit v domovech po celé zemi ten nejkrásnější podzim.

Obě podzimní mýdla jsou k dispozici na e-shopu Almara Soap od 17. 9. 2020. Zakoupit je zde bude možné až do vyprodání zásob a příchodu zimní limitované edice, která v polovině listopadu vystřídá tu podzimní. Obě podzimní limitky budou v prodeji také v desítkách kamenných obchodů, jejichž mapka je rovněž k dispozici na webu Almara Soap.

Související články