Přírodní arašídový krém vyladěný hořkou čokoládou - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Přírodní arašídový krém vyladěný hořkou čokoládou

Přírodní arašídový krém vyladěný hořkou čokoládou

autor: estation

Český výrobce přírodních potravin NATU uvádí arašídový krém s hořkou čokoládou, který je zároveň splněným snem jeho tvůrců. Jedná se o novinku, která obsahuje pouze vybrané přírodní suroviny.

Praktické třistagramové skleničky nenabízí nic jiného než pečlivě vyváženou kombinaci arašídů s 70% hořkou čokoládou vyrobenou z kakaové hmoty, panely a kakaového másla. 

Obliba ořechových krémů a másel narůstá, ale jen některé kombinace se mohou pyšnit tím, že stojí čistě na přírodních ingrediencích a bez přidaného cukru.

“Vždy jsme si přáli propojit kouzelnou chuť čokolády s ořechovým krémem v našem stylu. To znamená bez ničeho navíc, co by narušovalo čistě přírodní původ použitých ingrediencí. Cesta k ořechovému máslu splňující naší filozofii čistého produktu bývá trochu složitější a vyžaduje pečlivé ladění a testování. Energie věnovaná těmto přípravám se ale nakonec vždy vyplatí,” uvádí šéfka týmu NATU Kamila Hladká. 

Přírodní podstata nového arašídového krému začíná u použitých ingrediencí. Dominantní je kvalita čokolády, ve které nejsou žádné lecitiny, aromata, umělá sladidla nebo bílý řepný cukr. Jedná se o čokoládu v nejčistší podobě kakaové hmoty.

Tento skvost kuchyňských spíží aspiruje na přední místo vedle talířů s vonícími palačinkami nebo lívanci. Skvěle se hodí k čerstvému ovoci a chuťově i nutričně doplní müsli nebo smoothies. Pro strávníky není třeba nic složitě kombinovat a je možné prožít vynikající chuť naplno třeba jen tak na kávové lžičce.

Více informací najdete na www.natu.cz.

 

Související články