Specializovaná péče o citlivou pokožku během perimenopauzy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Specializovaná péče o citlivou pokožku během perimenopauzy

Specializovaná péče o citlivou pokožku během perimenopauzy

autor: estation

Během prvních pěti let menopauzy poklesne obsah kolagenu v pokožce až o 35 %.  Pružnost pokožky se snižuje, je sušší, objevují se vrásky, lipidová bariéra je narušena. Výrobky z řady Dermedic Oilage stimulují syntézu kolagenu a elastinu, předcházejí oxidaci buněčných lipidů a tvorbě volných radikálů.

Obsažený komplex „TriOleum“ pomáhá oddálit a minimalizovat viditelné známky stárnutí pleti prostřednictvím pupalkového, avokádového a sójového oleje a isoflavonů. Ty se vyskytují přirozeně v přírodě a jsou strukturálně podobné estrogenům, ženským pohlavním hormonům. Novinkou v ucelené řadě dermokosmetiky Dermedic Oilage je hypoalergenní antioxidační sérum pro vyhlazení jemných linek i hlubších vrásek.

Prodej výrobků Dermedic v lékárnách a na Notino.cz.

Zralá, citlivá pokožka potřebuje komplexní a specializovanou péči, která viditelně oddálí známky stárnutí. Vhodné jsou přípravky, které nejen zvlhčují a hydratují, ale také obnovují lipidovou ochrannou bariéru pokožky a účinně zadržují vodu v buňkách. Inovativní receptury výrobků Dermedic Oilage na olejové bázi brzdí proces perimenopauzálního stárnutí kůže, vyživují a regenerují. Speciální „anti-pollution“ složka podporuje antioxidační obranný systém, přípravky tak pokožku chrání před vlivem znečištění v ovzduší. Dermokosmetické přípravky řady Oilage viditelně zlepšují stav pokožky a obnovují vlastnosti charakteristické pro mladistvý vzhled.

NOVINKA Z ŘADY OILAGE

Dermedic Oilage Antioxidační sérum proti vráskám

Omlazující sérum Dermedic Oilage intenzivně revitalizuje pokožku a obnovuje její mladistvý vzhled. Pomáhá ji zpevnit a díky přítomnosti silných antioxidantů také chránit před volnými radikály. Sérum obsahuje z 89,6 % jen složky přírodního původu. Pro výrobu je využívána výhradně voda z artéského termálního pramene. Přípravek je tedy hypoalergenní, vhodný i pro velmi citlivou pleť. Při pravidelném používání pomáhá sérum Dermedic Oilage vyhlazovat jemné linky, začínající i hlubší vrásky. Pleti se navrací její svěžest, pružnost a mladistvý vzhled. Sérum je vhodné na den i noc, pomocí prstů jemně vklepejte přiměřené množství na očištěnou pleť, krk a dekolt. Výrobek byl klinicky testován.

Více informací na Notino.cz, kde zakoupíte 30 ml (lahvička s kapátkem) za 399 Kč.

DALŠÍ VÝROBKY Z ŘADY OILAGE 

Čištění pleti

Dermedic Oilage Olejový syndet 

Olejový syndet Dermedic Oilage jemně ale účinně smývá make-up i další nečistoty, aniž by způsobil podráždění pleti. Pokožku nevysušuje, nestahuje, ale naopak ji hydratuje a vyživuje. Vytváří ochrannou vrstvu, která očištěnou a vyživenou pokožku uzamkne před negativními vlivy prostředí. Syndet má moderní příjemnou olejově-gelovou texturu, která se v kontaktu s navlhčenou pletí mění na čisticí pěnu. Pěnou obličej omyjte a poté důkladně opláchněte. Výrobek byl klinicky testován.  

Více informací na Notino.cz, kde zakoupíte 200 ml (balení s pumpičkou) za 181 Kč.

Denní a noční péče

Dermedic Oilage Vyživující denní krém pro obnovu hutnosti pleti

Denní krém Dermedic Oilage zpevňuje kontury obličeje a redukuje vrásky. Pleť hydratuje a zlepšuje její pružnost. Výborně vyživuje pokožku, aniž by ucpával póry. Díky složce CoolPoint přípravek zvyšuje termoregulační funkci pokožky, zabraňuje kolísání její teploty a zároveň ji hned po ránu příjemně osvěží. Přípravek pleť chrání před znečištěním v ovzduší, speciální „anti-pollution“ formule stimuluje obranné vlastnosti epidermis. Přípravek je hypoalergenní, klinický testovaný. 

Více informací na Notino.cz, kde zakoupíte 50 ml za 306 Kč.

Dermedic Oilage Regenerační noční krém

V noci pokožka není tolik vystavena vnějším vlivům, a tak může krém přes noc na pleti nerušeně působit. Noční krém Dermedic Oilage pokožku přes noc intenzivně regeneruje. Zlepšuje pevnost, pružnost a hladkost pokožky, odstraňuje známky únavy. Díky kyselině hyaluronové bojuje proti vnějším i vnitřním příčinám stárnutí a redukuje hloubku i délku vrásek. Zpevňuje a pozvedá kontury obličeje. Účinná složka Reforcyl aktivuje syntézu keratinocytů a posiluje lipidovou bariéru. Dodává kožním buňkám energii. Výrobek byl klinicky testován, je hypoalergenní. 

Více informací na Notino.cz, kde zakoupíte 50 ml za 337 Kč.

Péče o oční okolí

Dermedic Oilage Koncentrovaný oční krém 

Oční okolí je velmi citlivé a náchylné pro tvorbu vrásek. Koncentrovaný oční krém Dermedic Oilage přináší okamžitý revitalizační efekt. Redukuje otoky a tmavé kruhy pod očima. Viditelně omlazuje a regeneruje pokožku. Pomocí účinné „anti-pollution“ složky stimuluje obranné funkce pokožky kolem očí a chrání ji před negativním vlivem faktorů prostředí. Hypoalergenní, klinicky testovaný výrobek.

Více informací na Notino.cz, kde zakoupíte 15 ml za 238 Kč.

Související články