Proč je jaro ideálním obdobím pro očistu vaší vizáže? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Proč je jaro ideálním obdobím pro očistu vaší vizáže?

Proč je jaro ideálním obdobím pro očistu vaší vizáže?

autor: estation

Jaro je obdobím nových začátků, ale také časem, který nejčastěji volíme pro očistné kúry. Nemusí to být jen detoxikace vašeho organismu, kterou letos zařadíte na svůj „to do“ list, očista se může týkat také vašeho vzhledu. Pokud se po dlouhé zimě necítíte ve své kůži a chcete se zbavit nedokonalostí, které vás již dlouho trápí, je právě teď ta správná doba pro zkrášlující zákroky, jež vašemu vzhledu dopřejí svěží nádech. 

Ať už chcete své nohy před plavkovou sezónou zbavit chloupků nebo jste se rozhodli odstranit mateřská znaménka, nejlepší volbou je laser. Právě laserové zákroky jsou maximálně efektivní, ale zároveň i šetrné a bezbolestné. S jejich pomocí můžete navíc také omladit svou pokožku – zbavit se ošklivých vrásek či strií, a to s dlouhotrvajícím účinkem. Protože po těchto procedurách nesmíte svou pokožku nějakou dobu vystavovat slunečnímu záření, je nejlepší podstoupit je s předstihem a nečekat až na léto. Stejně je to i v případě řešení estetických problémů obličeje, k nimž se nejčastěji využívá výplní. Ať už jde o botox, mezolifting nebo mezoterapii, tyto zákroky by měly být prováděny ideálně v období, kdy ještě slunce nepálí tak silně. 

Medicínské a estetické centrum Markin vyniká profesionálním přístupem a využitím těch nejmodernějších technologií, jež zaručí maximální přesnost i šetrnost. Pro laserové zákroky se v centru využívá špičkový CO2 frakční laser, který přinese efektivní výsledky bez potřeby celkové anestezie. Úpravy obličeje jsou prováděny aplikací botulotoxinu či kyseliny hyaluronové, využít však můžete také metodu liftingu mezonitěmi. Na jarní měsíce až do konce května si pro Vás centrum Markin připravil dárek v podobě 30% slevy na veškerá laserová ošetření. 

www.markin.cz

Související články