Neobvyklá spolupráce Waterdrop a Annabelle Minerals se sloganem, který nese poselství pro každou ženu - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Neobvyklá spolupráce Waterdrop a Annabelle Minerals se sloganem, který nese poselství pro každou ženu

Neobvyklá spolupráce Waterdrop a Annabelle Minerals se sloganem, který nese poselství pro každou ženu

autor: estation

Šedivý měsíc listopad se rozhodly rozzářit dvě oblíbené značky, Waterdrop a Annabelle Minerals. Neobvyklou spoluprací se sloganem „You Matter. Take care of yourself inside & out“ upozorňují zákazníky, aby na sebe v nejnáročnějším období v roce nezapomínali. Důležitá je péče nejen o naši vnější stránku, ale samozřejmě i tu vnitřní.

Záleží na tobě. Starej se o svoji vnitřní i vnější krásu. Tak zní vzkaz, který upozorňuje lidi, aby dopřáli svému tělu kvalitní pitný režim a péči svému zevnějšku. Spojením svých sil Waterdrop a Annabell Minerals vytvořili výjimečnou spolupráci, díky které zákazníci získají s mikrodrinky nejen kvalitní pitný režim plný vitamínů a výtažků z ovoce, ale navíc i dokonalý make-up z minerálů, který se postará o bezvadnou pleť.

Díky vysokému obsahu minerálů rozjasní pokožku i v nejchladnějším počasí. Waterdrop a Annabelle Minerals jsou oblíbené značky, které sice vytvářejí odlišné kvalitní produkty, ale zároveň mají společnou vizi. Je pro ně důležité se nejen starat o každého z nás, ale také se starat o naši zemi a dbát na udržitelnost. Proto vyrábí produkty, které nezatěžují naši planetu a používají recyklovatelné obaly.

Více informací najdete na www.waterdrop.cz nebo www.annabelleminerals.cz

Související články