Nu Skin Nutricentials pro ty, co chtějí mít krásnou pleť - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Nu Skin Nutricentials pro ty, co chtějí mít krásnou pleť

Nu Skin Nutricentials pro ty, co chtějí mít krásnou pleť

autor: estation

Znečištěné městské prostředí, UV záření, nedostatek spánku i stres mohou za to, že vaše tvář často vypadá mdle a unaveně. Vy ale přece chcete působit krásně a zářit každý den! Proto značka Nu Skin vytvořila řadu inovativních produktů Nutricentials. 

Nejnovější řada Nu Skin Nutricentials kombinuje poznatky vědy a osvědčené rostlinné přísady, které dohromady zmírňují viditelné známky stárnutí pokožky, rozjasňují vzhled, čistí ucpané póry a řeší mnoho dalších nežádoucím problémům s pokožkou. Přírodní výtažky jsou v nových produktech obsaženy ve vysoké koncentraci, díky tomu pět krémů a silné sérum pomáhají vaší pokožce přizpůsobit se svému okolí a poskytují jí každodenní ochranu před nepříznivými vlivy. 

Pro Nutricentials poskytuje příroda více než inspiraci. Prostřednictvím inovativní vědy vzala společnost Nu Skin výtažky z růže z Jericha, houby Chaga, sibiřského ženšenu, maralího kořene a arktického kořene – tedy pět rostlin, kterým se daří v extrémních podmínkách – a proměnila je v něco, co funguje jako zázrak pro vaši pokožku. Poznáte to, jestliže do své každodenní péče o pleť přidáte alespoň jeden z nových produktů. Pokožka si hned lépe poradí s negativními vlivy okolního prostředí, které na ni působí, a zůstane zářivá, jasná a krásná.

Co řada Nu Skin Nutricentials obsahuje? 

  • tři čisticí přípravky
  • dvě pleťová tonika
  • pět hydratačních přípravků
  • masku
  • peeling
  • silné sérum

Výrobky řady Nutricentials  můžete použít všechny nebo je kombinovat s jinými produkty, a to bez ohledu na typ vaší pleti.

Nutricentials bude možné zakoupit od 14. ledna on.line na www.nuskin.com nebo prostřednictvím oficiálního distributora Nu Skin.

 

 

Související články