Říjnové novinky pečující kosmetiky, které byste měli znát - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Říjnové novinky pečující kosmetiky, které byste měli znát

Říjnové novinky pečující kosmetiky, které byste měli znát

autor: estation

Vysoce koncentrované NIGHT SERUM od DR. Barbara Sturm 

K dostání v parfumeriích Fann, 30 ml, 7 850 Kč


Sérum bylo speciálně vyvinuto pro potřeby pleti během spánku, kdy je proces její regenerace a obnovy nejintenzivnější. Po ranním probuzení září pleť mladistvou svěžestí. 

Jednou z klíčových ingrediencí je extrakt z rostliny ostropes trubil, který podporuje a stimuluje tvorbu kolagenu, regeneruje a obnovuje kožní bariéru. Dalšími účinnými složkami jsou extrakt z rostliny senna alata, která má silné antioxidační vlastnosti a podporuje vlastní ochranu pleti před škodlivým UV zářením, extrakt z pórnatky kokosové, který pomáhá snižovat výskyt podráždění pleti a zároveň ji tonizuje a zklidňuje. Beta-glukan snižuje zarudnutí, zatímco silný rostlinný extrakt ze šruchy zelné aktivuje vlastní antioxidační systém pleti a chrání ji před volnými radikály. Kyselina hyaluronová dodává potřebou hydrataci a extrakt z planktonu eliminuje viditelnost jemných linek a vrásek.

 

Vysoce efektivní duo proti pigmentacím, vráskám a dalším viditelným známkám stárnutí

 

Nové inovativní pečující duo od Juveny pro tvář a ruce zanechává pleť jakéhokoliv věku hladkou a mladistvě svěží. Intenzivní složení obsahuje exkluzivní dvousložkovou kyselinu hyaluronovou v kombinaci s komplexem aktivních ingrediencí spojujících účinné přírodní látky a výtažky, které pomáhají redukovat nežádoucí pigmentace a barevné nerovnosti. Zároveň působí preventivně proti jejich opětovnému výskytu. Stejně tak jsou minimalizovány i jemné linky a vrásky – pro bezchybně vypadající pleť s alabastrovým tónem, jemným jasem a neuvěřitelnou sametovou hebkostí na dotek.

Stařecké skvrny a další pigmentace jsou nechtěným fenoménem, se kterým s přibývajícím věkem bojuje mnoho žen. V jejich rozvoji hraje významnou roli sluneční záření. UV záření aktivuje produkci enzymu tyrozinázy, který v kůži vyprovokuje reakci vedoucí ke zvýšenému uvolňování kožního barviva melaninu. V mládí tento proces obvykle probíhá rovnoměrně (postupné přirozené tmavnutí kůže po opalování), s rostoucím věkem se však na pokožce objevují tmavší skvrnky různých velikostí, nejčastěji na obličeji a rukách.

Ochránce vaší pleti před ubíhajícím časem

 

K dostání v parfumériích Fann, 50 ml, 1 320 Kč

Ruku v ruce s novým sloganem VÝMLUVNÁ KRÁSA (Expressive Beauty), přicházejí i nové linie přípravků s jediným cílem – bezprostředně viditelnými výsledky. 

RÉPONSE DENSITÉ vychází z původní linie Réponse Intensive a je zaměřena na potřeby naší pleti po čtyřicítce. Nabízí pokožce dostatek vhodné výživy, aktivní antioxidanty chránící ji před negativním dopadem volných radikálů, zjemnění a zpevnění – tedy vše, co naše pleť potřebuje, když sfoukneme pomyslných 45 svíček na narozeninovém dortu.  

 

K dostání ve FAnn parfumeriích a v e-shopu www.fann.cz.

Související články