Kosmetika, která řeší akné už od jeho příčin - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Kosmetika, která řeší akné už od jeho příčin

Kosmetika, která řeší akné už od jeho příčin

autor: estation

Akné je jednou z nejčastějších chronických chorob 21. století. Vyvíjí se u 80–100% populace ve věku 11–30 let. Je také stále častější u dospělých ve věku 30 a více let. Dermokosmetická řada Dermedic Normacne je jedinečná svým přístupem: Řeší akné eliminací jeho příčin

Tři patentované komplexy, Veprolanum™ Complex, Oxyniacyde™ Complex a Niacestre™ Complex, přímo snižují množství bakterií Cutibacterium acnes odpovědných za výskyt akné, narušují mezibakteriální komunikaci, rozkládají bakteriální biofilm. Přípravky Dermedic Normacne normalizují produkci kožního mazu, mají antioxidační účinek a chrání pokožku před škodlivým znečištěním ovzduší. Zmírňují zánět, odstraňují nedokonalosti pleti a účinně hydratují. Přípravky Dermedic Normacne jsou nedráždivé, nevysušují pokožku, jsou nekomedogenní.

Jaké přísady hledat v přípravcích na aknózní pleť? Měli byste sáhnout po přípravcích s účinnými látkami s prokázanými protizánětlivými, exfoliačními, antibakteriálními, antiseboroickými, hojivými a zvlhčujícími vlastnostmi. Moderní kosmetické přípravky Dermedic proti akné doplňují farmakologickou léčbu v jejím průběhu nebo se doporučují pro udržení dobrého terapeutického účinku.

Jaké přísady v přípravcích pro péči o pleť jsou nežádoucí pro akné? Vyhněte se výrobkům obsahujícím vazelínu, parafín, silikony, alkoholy, SLS, SLES, laurylsulfát sodný nebo jiné sírany, PEG, PPG, glykoly. Tyto látky jsou dráždivé, vysušují pokožku nebo jsou komedogenní.

3x TIP Z ŘADY NORMACNE


Dermedic Normacne Čisticí pleťový gel s antibakteriální přísadou

Zakoupíte na Notino.cz, 95 Kč (200 ml).

Čisticí pleťový gel Dermedic Normacne účinně odstraňuje nečistoty z pleti.  Má antibakteriální účinek a antiseptické (protizánětlivé) vlastnosti. Reguluje funkci mazových žláz a předchází tvorbě nových aknózních změn. Nevysušuje, nezanechává pocit stažené pokožky, nedráždí. Hypoalergenní, bez alkoholu.

 

 


Dermedic Normacne Noční krém proti nedokonalostem aknózní pleti

Zakoupíte na Notino.cz, 40 ml za 353 Kč.

Noční krém proti nedokonalostem pleti Dermedic Normacne působí přímo na příčiny vzniku a zhoršování akné: Snižuje množství bakterií Cutibacterium acnes odpovědných z a výskyt akné, narušuje mezibakteriální komunikaci, rozkládá bakteriální biofilm. Jemně odlupuje odumřelé kožní buňky, celkově zlepšuje vzhled pokožky, vyhlazuje ji, sjednocuje její barvu a eliminuje nedokonalosti. Krém má antioxidační účinek, působí proti stárnutí. Neucpává póry, nedráždí, je hypoalergenní.

 


Dermedic Normacne Zmatňující hydratační krém

Zakoupíte na Notino.cz, 40 ml za 352 Kč.

Hydratační krém Dermedic Normacne zajišťuje efekt dlouhodobého zmatnění. Působí přímo na příčiny vzniku a zhoršování akné: Redukuje množství bakterií Cutibacterium acnes odpovědných za výskyt akné. Omezuje vylučování kožního mazu, zmenšuje rozšířené póry, hydratuje do hloubky pokožku. Přitom póry neucpává. Je hypoalergenní.

 

 

 

 


Více na Dermedic.info

Související články