Nechť započnou sváteční radosti! - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Nechť započnou sváteční radosti!

Nechť započnou sváteční radosti!

autor: estation

Luxusní kolekce dárků se slavnostními vůněmi jako je spojení moruše a jmelí, slazených brusinek, ginu s tonikem a nové vůně perníkového koření najdou své místo pod každým vánočním stromkem – to je sváteční řada Fuzzy Duck Winter Wonderland.

Baylis & Harding, britská rodinná firma založená roku 1970, dává každodennímu rituálu péče o tělo nový rozměr. Široký výběr z klasických i neotřelých vůní nadchne každého požitkáře a pečlivě vybrané složení dodá pokožce dokonalou hydrataci a výživu. Díky stylovému designu produkty vdechnou vaší koupelně nový život a fungují jako nezapomenutelný dárek, který je krásný jak navenek, tak uvnitř. Značka se pyšní také šetrnými hypoalergenními ingrediencemi a všechny produkty vyrábí bez použití parabenů. Většina produktů je vhodná pro vegany a značka podporuje organizaci PETA.


Nezapomenutelný vánoční dárek pro vaše milované

Baylis & Harding Sada péče o tělo, 399 Kč, k dostání ve Fann.cz

Roztomilý design ukrývá pět produktů péče o tělo, které zaručí dokonalý odpočinek. Mycí gel šetrně čistí pokožku těla, sprchový krém ji pak zvláčňuje a zjemňuje. Krém do koupele poskytne pokožce potřebnou péči, zatímco si dopřejete relaxaci v horké vodě. Rituál pak zakončete nanesením tělového mléka a krému na ruce, které se rychle vstřebají do pokožky a perfektně hydratují.

 


Luxusní sada péče o tělo vás potěší čtyřmi voňavými produkty

Baylis & Harding Vánoční dárková sada péče o tělo, 499 Kč, k dostání ve Fann.cz

Sůl do vodní lázně poskytne nohám hloubkové uvolnění, mýdlo šetrně čistí a mycí gel zvláčňuje pokožku celého těla. Mléko na nohy pak pokožku hydratuje a zanechává sametově hebkou. Pro nejlepší výsledek naneste na pokožku chodidel bohatou vrstvu mléka, vmasírujte, obujte pantoflíčky a nechte působit.

 


Poskytněte tělu i mysli perfektní uvolnění s voňavou pěnou do koupele

Baylis & Harding Pěna do koupele, 250ml, 199 Kč, k sehnání ve Fann.cz

Sváteční vůně vás naladí na vánoční náladu a pečlivě vybrané složení pečuje o pokožku těla. Ideální dárek pro vaše nejmilejší. Díky elegantnímu designu se pěna stane vaším oblíbeným koupelnovým doplňkem.


Ideální dárek pro vaše milované

Baylis & Harding Sada péče o tělo se svíčkou, 699 Kč, k sehnání ve Fann.cz

Dárkový set obsahující veškeré produkty, které potřebujete k dokonalému odpočinku. Mycí gel šetrně čistí pokožku celého těla, sprchový krém ji zvláčňuje a krém na ruce se postará o hydrataci namáhané pokožky rukou. To vše ve svátečních vůních ginu s tonikem a trnkového ginu. Vonná svíčka pak dodá perfektní uvolnění mysli a provoní váš domov vůní Vánoc.

 


Luxusní péče o nohy

Baylis & Harding Sada péče o nohy s pantoflemi, 1 199 Kč, k sehnání ve Fann.cz

Balení vás potěší čtyřmi voňavými produkty, které doplňují jemné pantoflíčky ve smetanové barvě. Sůl do vodní lázně poskytne nohám hloubkové uvolnění, mýdlo šetrně čistí a mycí gel zvláčňuje pokožku celého těla. Mléko na nohy pak pokožku hydratuje a zanechává sametově hebkou. Pro nejlepší výsledek naneste na pokožku chodidel bohatou vrstvu mléka, vmasírujte, obujte pantoflíčky a nechte působit. 

 

Související články