Poslední novinky letošního roku, které najdete v parfumériích FAnn - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Poslední novinky letošního roku, které najdete v parfumériích FAnn

Poslední novinky letošního roku, které najdete v parfumériích FAnn

autor: estation
FAnn parfumerie

Krása začíná u péče

Pro milovnice luxusní a nadstandardní péče

Špičková francouzská značka MATIS Paris je symbolem propojení moderní luxusní péče s nejnovějšími technologickými poznatky ve jménu krásy a zdraví. 

Nejinak je tomu i v případě, kdy potřebujete řešit mdlou a unavenou pokožku, což je bohužel čím dál častější „efekt“ moderního hektického životního stylu. Nedostatek spánku, hormonální výkyvy spojené s používáním antikoncepce, cestování, prašné prostředí, klimatizace, … to všechno jsou faktory, které negativně ovlivňují naši pokožku. A přitom stačí jen včas sáhnout po přípravcích z linie RÉPONSE ÉCLAT, které ji dovedou zbavit unaveného vzhledu bez energie, vrátí jí mladistvý jas a propůjčí odpočatý a lichotivý vzhled.


Rozjasňující a regenerující sérum

Glow-Detox z linie Réponse Éclat, 30 ml, 1 849 Kč, k sehnání na Fann.cz

Ideální pomocník v době nadměrné stresové zátěže či únavy s vynikajícím antioxidačním efektem. Spolu s kyselinou askorbovou stimuluje syntézu kolagenu I a II, čímž napomáhá zpevnění pokožky. Rovněž ji chrání před případným podrážděním a zpomaluje proces stárnutí.


Detoxifikační a rozjasňující péče bojující s únavou

Glow-Serum z linie Réponse Éclat, 50 ml, 1 390 Kč, k sehnání na Fann.cz

Moderní doba nás nutí stihnout stále víc povinností, často bohužel na úkor spánku a odpočinku, kdy pleť regeneruje nejrychleji a nejdůkladněji. Detoxifikační aktivní ingredience působí jako „instantní spánek“ a navrací pleti zdravý a přirozeně rozjasněný vzhled. Působí okamžitě a zlepšují viditelně stav pokožky u žen všeho věku s mdlou a unavenou pletí.


Rozjasňující peelingová maska

30 ml, 990 Kč, k sehnání na Fann.cz

V souvislosti s hektickým životním stylem občas zapomínáme na to, jak si na svou pleť udělat čas, ulevit jí a navrátit přirozenou mladistvou krásu. Klíčem k tomu je nová enzymatická maska s perleťově gelovou texturou, která během několika minut odstraní odumřelé buňky, navrátí pleti její zářivý půvab a svěžest a připraví ji na další péči.


Protivrásková a rozjasňující péče, 7denní kúra

7×50 mg + 5 ml, 2 585 Kč, k sehnání na Fann.cz

7 „perel“ s dehydrovaným vitamínem C spolu s aktivačním sérem, které se přidává těsně před vlastní aplikací, aby uvolnili všechnu svou sílu ve prospěch pleti. Pomocí tohoto produktu  Matis nabízí pleti maximum využití vitamínu C. Při kontaktu se vzduchem a světlem reaguje vitamín C vinou nestabilních molekul velmi rychle, což radikálně zkracuje šanci využít celý jeho potenciál ve prospěch pokožky.  Při jeho aktivaci těsně před aplikací ale dochází k zachování všech pozitiv – pomáhá zpevňovat, čistit i osvěžovat. Vrásky se minimalizují a pokožka vypadá svěží a mladistvá. Díky jemné textuře rychle proniká do pleti.


Pro milovnice přírodní péče a Slovenska

Pleťové sérum SVIEŽOST

15 ml, 349 Kč, k sehnání na Fann.cz

Pleťové sérum pro zralou pleť, jehož korunní složkou je makadamový olej, který je jedním z mála rostlinných olejů obsahujících vysoký podíl kyseliny palmitolejové. Ta se nachází v naší pleti, ale její obsah věkem klesá. Používáním makadamového oleje se hladina kyseliny palmitolejové v pleti obnovuje. Olej pleť zjemňuje, zvláčňuje a regeneruje.

Esenciální olej z Helichrysum italicum neboli smilu, je známý pro své regenerační vlastnosti. Díky svému biochemickému složení přispívá ke zpomalení stárnutí pleti. Je zvláště vhodný pro zralou pleť se sklonem k vráskám, které pomáhá zjemnit. Vyhlazuje a vypíná pleť a obnovuje její vitalitu.


Parfémů nemá žena nikdy dost

JK Klett, Parfém no 3

EdP 80 ml, 1 780 Kč, k sehnání na Fann.cz

V pořadí již třetí parfém návrhářky Jitky Klett, no 3, symbolizuje ambiciózní ženu, jemnou rebelku s romantickou duší.

No 3 od JK Klett je vůní pro všechny dámy i pány, kteří mají rádi elegantní citrusové a bílé květinové vůně. Jemné, sladké tóny jasmínu po dešti jsou příjemně cítit v introspektivní a neuvěřitelně pozitivní vůni, která má hloubku ticha po bouři, ale v žádném případě není tichá.

Exkluzivní krabička ukrývá krásné překvapení, kterým je jedinečný designový flakón a hedvábná gumička s autorským potiskem od Jitky Klett. 

Související články