Objevte sílu květinových vod Klara Rott - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Objevte sílu květinových vod Klara Rott

Objevte sílu květinových vod Klara Rott

autor: estation

Obraťme se k síle přírody a využijme zázračné účinky rostlin v té nejvyšší možné míře. Babky kořenářky z vás však hned být nemusí. Stačí si vybrat ten nejvhodnější produkt od Klara Rott. Tato česká značka vyrábí bio hydráty (květinové vody) jako jediná v České republice úplně sama! A to ve vysoké koncentraci 1:10 (poměr sušené rostliny vůči hydrolátu).

“K výrobě používáme výhradně sušené části rostlin a to z důvodu mnohonásobně vyšších koncentrací biologicky aktivních látek (toto je dáno tím, že sušina již neobsahuje prakticky žádnou vodu v porovnání výroby z čerstvých rostlin). I díky této vysoké koncentraci nemusíme používat žádný alkohol či jiné konzervanty,” říká zakladatelka značky. Tyto hydroláty obsahují mnoho bioaktivních látek z mateřské rostliny, které mají blahodárné účinky na pleť. Dokáží pleť regenerovat, tonizovat, osvěžit, hydratovat a můžeme je používat každý den pro celkovou revitalizaci a osvěžení pleti. Krásně fungují například na zafixování makeupu, zvlhčení pleti v klimatizovaném prostředí či zklidnění pleti po slunění. Navíc mají také aromaterapeutické účinky. 

Svěžest – Hydrolát rooibos

Bio   I   Pro všechny typy pleti

Silná koncentrace hydrolátu z rooibosu má značné antioxidační účinky. Chrání pleť před působením volných radikálů a jejím následným poškozením. Tím pomáhá zpomalovat tvorbu vrásek a proces stárnutí pokožky. Přispívá k obnovení přirozené hydratace kůže. Podporuje regeneraci namáhané pokožky. Rozjasňuje a vyživuje unavenou pleť. Napomáhá k lepší elasticitě a pevnosti kůže. Má zklidňující účinky na pleť i psychiku.

Vhodný pro všechny typy pleti (především pro zralou pleť).    

Složení: Aspalathus Linearis Water (bio hydrolát z rooibosu)

Svěžest: Hydrolát rooibos, velikost: 100 ml Cena: 590,- Kč klararott.cz

Svěžest – Hydrolát zelený čaj

Bio   I   Pro všechny typy pleti

Silná koncentrace hydrolátu ze zeleného čaje má významné antioxidační a čisticí vlastnosti. Podporuje přirozenou hydrataci a kožní elasticitu. Jeho antimikrobiální účinky pomáhají problematické pleti s akné, dermatitidou či ekzémy. Snižuje zánětlivé reakce kůže, zmatňuje jizvy, snižuje produkci mazu a čistí ucpané póry. Jako silný antioxidant snižuje poškození buněk volnými radikály. Tím také bojuje proti stárnutí kůže a viditelnosti vrásek.

Vhodný pro všechny typy pleti (především pro problematickou pleť).

Složení: Camellia Sinensis Leaf Water (bio hydrolát ze zeleného čaje)

Svěžest: Hydrolát zelený čaj, velikost: 100 ml Cena: 590,- Kč klararott.cz

Svěžest – Hydrolát levandule

Bio   I   Pro všechny typy pleti

Silná koncentrace hydrolátu z levandule má široké spektrum použití. Příjemně osvěžuje, harmonizuje a tonizuje pokožku. Navrací pleti její přirozenou hydrataci a dodává jí zdravý a mladistvý vzhled. Velmi účinně regeneruje a zklidňuje začervenalou a podrážděnou pokožku, např. po nadměrném slunění, holení či bodnutí hmyzem. Má relaxační a aromaterapeutické účinky, uklidňuje a podporuje klidný spánek.

Vhodný pro všechny typy pleti (včetně dětské pokožky).             

Složení:  Lavandula Angustifolia Flower Water (bio hydrolát levandule), Linalool, Coumarin, Geraniol (přirozené součásti hydrolátu)

Svěžest: Hydrolát levandule, velikost: 100 ml Cena: 590,- Kč klararott.cz

Svěžest – Hydrolát rozmarýn

Bio   I   Pro všechny typy pleti

Silná koncentrace hydrolátu z rozmarýnu má výrazné antimikrobiální a čisticí účinky. Výborně čistí pleť, stahuje póry a reguluje kožní maz. Antioxidanty obsažené v rozmarýnu pomáhají předcházet poškození kůže. Rozmarýn pomáhá stimulovat obnovu kožních buněk, podporuje jejich regeneraci a zlepšuje mikrocirkulaci a krevní oběh pokožky. Je vhodný i pro problematickou pleť, která je ovlivněna dermatitidou, akné, ekzémem či lupénkou. Přispívá k zacelení povrchu jizev po dermálních problémech a pomáhá bojovat proti lupům.

Vhodný pro všechny typy pleti (především pro smíšenou a mastnější pleť).  

Méně vhodný pro těhotné a kojící ženy a děti do 6 let.

Složení: Rosmarinus Officinalis Leaf Water (bio hydrolát z rozmarýnu), Linalool (přirozená součást hydrolátu)

Svěžest: Hydrolát rozmarýn, velikost: 100 ml Cena: 590,- Kč klararott.cz

Všechny produkty jsou dostupné na  www.klararott.cz

Související články