Řecký jogurt – nabitá superpotravina pro pleť - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Řecký jogurt – nabitá superpotravina pro pleť

Řecký jogurt – nabitá superpotravina pro pleť

autor: estation

Spojili jsme sto let starou řeckou recepturu s našimi nejnovějšími vědeckými poznatky a představujeme tradiční řecký jogurt coby superpotravinu pro zdravou a hebkou pleť.

Již dlouhou dobu se v KORRES zabýváme výzkumem a testováním nejrůznějších receptur na bázi jogurtu. V roce 2003 jsme byli vůbec první značkou na světě, která vytvořila produkt se skutečným jedlým jogurtem. Šlo o ikonický Yoghurt Cooling Gel, který si vyžádal 3 dlouhé roky bádání, než jsme jej s klidným svědomím mohli vypustit do světa.

O téměř dvě desetiletí později představujeme kolekci péče o pleť KORRES Greek Yoghurt. Ta je doslova nabitá prebiotiky a probiotiky. Zároveň je vysoce šetrná ke kožní mikroflóře a v neposlední řadě pleť vyživí pravým řeckým jogurtem, jeho blahodárnými složkami, které se postarají o hloubkovou a až 48 hodin trvající hydrataci, zklidnění a také zjemnění pleti.

Objevte KORRES Greek Yoghurt…

… jedinou řadu péče o pleť založenou na blahodárných účincích řeckého jogurtu:

  • obsahuje extra dávku pre- i probiotik, které posilují ochrannou bariéru pleti,
  • obsahuje inovativní komplex živin WaterPatch, jež se postará o vydatnou a dlouhodobou hydrataci,
  • udržuje v rovnováze kožní mikroflóru,
  • vyživuje pleť do hloubky,
  • zanechává pleť vláčnou, hebkou a na první pohled zdravou.

Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser

Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser, 150 ml: 635 Kč / 23,8 EUR.

OBSAHUJE PROBIOTIKA & PREBIOTIKA

Bohatá krémová čisticí pěna účinně odstraňuje nečistoty a odličuje make-up i řasenku. Díky tomu, že je založena na tradiční receptuře s obsahem řeckého jogurtu, probiotik i prebiotik a také mořských řas, nikdy nevysušuje pleť, ale naopak se postará o její hydrataci a zklidnění.


Greek Yoghurt Comforting Probiotic Serum

Greek Yoghurt Comforting Probiotic Serum, 30 ml: 950 Kč / 35,8 EUR.

POSILUJE KOŽNÍ MIKROFLÓRU

Koncentrované probiotické sérum s řeckým jogurtem obsahuje pre- i probiotika, komplex WaterPatch, tři typy kyseliny hyaluronové a živiny z mořských řas. Díky tomu pleť vydatně hydratuje a vlhkost v ní uzamkne až na 48 hodin. Zároveň také posiluje přirozenou ochrannou bariéru a v neposlední řadě pleť zanechává jemnou a zdravě prozářenou.


Greek Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser

Greek Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser, 40 ml: 790 Kč / 29,8 EUR.

UDRŽUJE MIKROFLÓRU V ROVNOVÁZE

Aktivní hydratační krém je vyroben z pravého řeckého jogurtu tak, aby pleti dodal všechny blahodárné látky, jež tato surovina obsahuje. Navíc obsahuje pre- i probiotika, živiny z mořských řas a komplex WaterPatch, díky čemuž udržuje v rovnováze kožní mikroflóru, hydratuje pleť a zanechává ji zdravě krásnou.


Greek Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser Intense

Greek Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser Intense, 40 ml: 790 Kč / 29,8 EUR.

UDRŽUJE MIKROFLÓRU V ROVNOVÁZE

Super účinný hydratační krém je nabitý vysoce koncentrovanými aktivními látkami, jako je řecký jogurt, pro- a prebiotika, mořské řasy, tři typy kyseliny hyaluronové a komplex WaterPatch, které se postarají o okamžitou a dlouhodobou hydrataci, vypnutí pleti a také o posílení rovnováhy kožní mikroflóry. Péče zanechává pleť zdravou, hebkou a rozzářenou.


Greek Yoghurt Probiotic Nourishing Sleeping Facial

Greek Yoghurt Probiotic Nourishing Sleeping Facial, 40 ml: 845 Kč / 31,8 EUR.

UDRŽUJE MIKROFLÓRU V ROVNOVÁZE

Intenzivní noční krém na obličej poháněný skutečným řeckým jogurtem poskytuje unavené pleti okamžité zklidnění a také bohatou dávku hydratace, aby ráno byla opět svěží, krásná a zářivá. Péče je nabitá pro- a prebiotiky, komplexem WaterPatch, živinami z mořských řas a dalšími přírodními výtažky, jež se postarají udržení kožní mikroflóry v rovnováze a tím i o její zdravý vzhled.

Související články