Prožijte svůj italský sen s Gabriellou Salvete
Domů » Prožijte svůj italský sen s Gabriellou Salvete

Prožijte svůj italský sen s Gabriellou Salvete

autor: estation

Gabriella Salvete je česká značka dekorativní, tělové a pleťové kosmetiky. Nezapře v sobě ani italský temperament, smysl pro detail a inspiraci v nejnovějších módních trendech. Jedna z jejích nejnovějších kolekcí vám pomůže prožít svůj vlastní italský sen.

Od rána do večera v obklopení trendů a italským životním stylem. Italian Dream dokonale reflektuje lásku k designu, módě a prožitku z jídla i pití. Pojďte se s námi seznámit se světem lásky, vášně a prožitků.

Smyslné rty plné vášně

Rtěnky a konturovací tužky Italian Dream jsou navrženy tak, aby spolu jejich odstíny krásně ladily. Jmenují se podle známých italských měst, ale to jsou jen drobnosti, co je nejdůležitější? Rtěnky rtům poskytují nádherně přirozený matný efekt, aniž by je vysoušely. Pokud si ráno nanesete rtěnku i s konturovací tužku, prodloužíte tak její výdrž. Můj osobní tip – pokud jdu do společnosti a mám opravdu malé a decentní psaníčko, nechce se mi nosit rtěnka. Vždy mám po ruce konturku v příslušném odstínu, která dokonale poslouží při opravě a zdůraznění rtěnky. I když se nepyšní nálepkou neslíbatelná, jejich výdrž je překvapivě dlouhá.


Vše pro líčení očí


V kolekci Italian Dream nalezneme také vše pro magický pohled plný italského šarmu a tajemnosti. Paletka očních stínů Big Face v sobě jedno tajemství skrývá. Nejedná se pouze o 8 očních stínů, ve středu paletky nalezneme bronzer a rozjasňovač. V Itálii nesmí chybět oční linky. Oboustranná tužka na oči se hodí pro prohloubení pohledu díky černému i bronzovému odstíny, oba skvěle ladí s očními stíny. Nedovedu si představit krásně nalíčené oči bez řasenky. Řasenka náš pohled zdůrazní. Volume Mascara od Gabriella Salvete perfektně odděluje řasy jednu od druhé a dodává jim extrémní objem.


Bronzer a rozjasňovač v jednom


Velmi povedeným produktem je bronzer a rozjasňovač. Mají odstíny, které se hodí ke všem odstínům pleti a dodávají příjemně opálený vzhled jako z italských pláží. Za zmínku stojí i štětec Blending brush. Je skvělý k prolínání očních stínů, ale také k jemnému nanášení rozjasňovače na nadočnicový oblouk a špičku nosu.


Laky s dlouhou výdrží a krásným leskem

Jako třešničku na dort k doladění vašeho italského looku použijte laky na nehty. Stejně jako rtěnky a konturky mají názvy podle známých italských měst a kombinují v sobě nejrůznější odstíny typické pro italskou módu. Jejich největší předností je poměrně rychlé zasychání, vysoká pigmentace, jenž kryje již v první vrstvě a hlavně – při správné aplikaci mají velmi dlouhou výdrž. 

Probuďte v sobě italský šarm, zavřete oči, zaposlouchejte se do italských rytmů a užijte si s námi na europarfemy.cz kolekci plnou Itálie s Gabriellou Salvete.

Související články