Jaký je nejlepší parfém léta? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jaký je nejlepší parfém léta?

Jaký je nejlepší parfém léta?

autor: estation

Myskino, pražská niche parfumerie a concept store soustředící se na prémiovou přírodní kosmetiku, přichází s výběrem letních vůní, jejichž společným jmenovatelem je odlehčené složení i koncentrace. Potřebujeme všechny!

Léto je za dveřmi, a proto bychom se na něj měli dostatečně vybavit. Sluneční paprsky nejen, že naši kůži opalují, ale také jí dávají možnost, aby ještě více zavoněla. Je tedy na čase, abychom se porozhlídli po novém flakonku do sbírky. Jak už jsme zmínili, používání parfémových vod nebude komplikovat ani vystavení pokožky přímému slunci a díky svěžím a šťavnatým vonným kompozicím bude vaše mysl cestovat po všech kontinentech světa!

Vybrali jsme pro vás s Myskino 8 vůní, jež si zamilujete!

Veškerý sortiment lze zakoupit v e-shopu www.myskino.cz a po karanténních opatřeních znovu otevřeném butiku Myskino na pražské Vinohradské tř. 24.

1/ L’Eau Mixte od Nicolaï

Svěží, ovocná toaletní voda, které vévodí bergamot společně s italským citrónem doplněný čerstvou mátou, grapefruitem a černým rybízem. “Zelený” nádech jí dodávají esence z vetiveru a větvičníku.

Vůně L’Eau Mixte od Nicolaï: cena od 1 110 Kč k dostání na www.myskino.cz

2/ Eau d’Été od Nicolaï

Toaletní voda s extrakty ze sladkých limet, grapefruitu a jasmínu. Kapku svěžesti v horkém letním dni prohřívá nádech pomeranče a skořice.

Vůně Eau d’Été od Nicolaï: cena od 1 110 Kč k dostání na www.myskino.cz

3/ Fig Tea od Nicolaï

Jeden z bestsellerů tradiční rodinné značky Nicolaï je omamnou kolekcí fíkových akordů s jemně ovocným čajem provzdušněným vonokvětkou a jasmínem.

Vůně Fig-Tea od Nicolaï: cena od 1 220 Kč k dostání na www.myskino.cz

4/ Cap Néroli od Nicolaï

Vůně pomerančovníkových sadů na Azurovém pobřeží doplněných mátou a rozmarýnem.

Vůně Cap Néroli od Nicolaï: cena od 1 220 Kč k dostání na www.myskino.cz

5/ Marceline od Jardins d’Écrivains

Body splash, kolínská, květinová infuze… říkejte tomu jak chcete, výsledek je něžná a jemná kompozice pomerančových květů, zimolezu, ylangu, třešňové vody a růže.

Body splash Marceline od Jardins d’Écrivains: cena 2 100 Kč k k dostání na www.myskino.cz

6/ Leopardi od Jardins d’Écrivains

Romantická kompozice tvořená sicilským pomerančem, verbenou, neroli a limetkou, která se díky šetrnému složení dá použít na provonění celého těla i vlasů.

Body splash Leopardi od Jardins d’Écrivains:cena 2 100 Kč k dostání na www.myskino.cz

7/ Kakuzo od Jardins d’Écrivains

Nádherná vůně inspirovaná knihou japonského učence Okakury Kakuzy “The Book of Tea”. Obahuje list čajovníku, japonského zeleného čaje, cedrového dřeva, koriandru a jasmínu.

Body splash Kakuzo od Jardins d’Écrivains: cena 2 100 Kč

8/ Flamenco Neroli od L’Orchestre Parfum

Vibrující kompozice s oslňujícími tóny bergamotu, kvítků jasmínu a neroli doplněné jiskřivým zázvorem a cedrovým dřevem.

 

Flamenco Neroli od L’Orchestre Parfum: cena 3 700 Kč k dostání na www.myskino.cz

 

Všechny produkty jsou dostupné k dostání na www.myskino.cz.

Související články