Budoucnost kosmetologie a dermatologie
Domů » Budoucnost kosmetologie a dermatologie

Budoucnost kosmetologie a dermatologie

autor: estation
Kosmeceutika Larens

Možná to už víte, ale nedá mi neopomenout, že kůže se skládá ze 3 vrstev – nejsvrchnější vrstva epidermis nebo pokožka, střední vrstva dermis nebo škára a nejhlubší vrstva podkožní tkáň.

Zatímco aktivní látky kosmetických produktů působí ve vrchní vrstvě pokožky, aktivní látky kosmeceutik pronikají hlouběji do škáry. V škáře dochází k tvorbě kolagenu a elastinu, čímž je udržována pružnost pleti. Vrchní vrstva pokožky, kterou vyživujeme běžnou kosmetikou, se mění každých 28 dní, avšak škára se nemění a tedy výživa, kterou jí dáváme zůstává v pokožce uzamčena. Proto jsou kosmeceutika účinnější než běžná kosmetika.

Kosmeceutika se zaměřuje na udržení nebo obnovení normálních funkcí kůže, ale zároveň reaguje na její specifické potřeby. Proto kosmeceutické produkty dokážou tak efektivně reagovat na výzvy pleti, jako je stárnutí, alergická pleť, aknózní pleť, pokožka s atopickou dermatitidou. Správná kosmeceutika je velmi účinná při léčbě jizev různého původu.

Přípravky, které reagují na potřeby kůže

Kosmeceutika Larens v sobě spojuje hned 2 unikáty, jimiž je Biopeptide Complex a Liposomal Collagen Complex.

BIOPEPTIDE COMPLEX tvoří přírodní rybí peptidy. Rybí peptidy a kolagen jsou získávány za studena z kůže ryb a tím se neznehodnotí při zpracování. Zajímavostí je, že rybí kůže se úspěšně využívá při léčbě ran na oddělení popálenin v nemocnicích, například v Brazílii mají lékaři s takovou léčbou velmi dobré zkušenosti.Za pomocí LIPOSOMAL COLLAGEN COMPLEXu je zajištěno lepší pronikání aktivních látek do pokožky, s čímž souvisí i lepší účinek produktů.

Jaké produkty můžete na trhu najít?

LipoColl HA Hydro Serum

Jediný přípravek na trhu s 15% koncentrací lipozomálního kolagenu ve spojení s lipozomální kyselinou hyaluronovou. Jedinečná receptura, která poskytuje rekordní hydratační sílu.


Syn Ake Eye&More New Formula

Luxusní krémové sérum pod oči a na mimické vrásky. Inovativní receptura využívá síly neuropeptidů a vybraných aktivních látek k péči o jemnou pokožku kolem očí. Sérum odstraňuje vrásky a otoky v této oblasti, vyživuje, hydratuje, omlazuje pokožku a přináší efekt odpočinutého pohledu a „otevřeného oka“.

 


Repair+ Milk

Čištění pleti je základem pro krásnou a zdravou pleť. Repair+ Milk čistí pleť od nečistot, účinně, ale šetrně odstraňuje make-up, regeneruje, hydratuje a zpevňuje pokožku již ve fázi čištění díky přítomnosti Liposomal Collagen Complex, dokonale hydratuje pokožku díky ne jednomu, ale dvěma typům kyseliny hyaluronové: vysokomolekulární a nízkomolekulární.


Lifting Face Cream

Exkluzivní intenzivní liftingový krém, který je velmi oblíbený napříč generacemi žen. Obsahuje unikátní Lipomal Collagen Complex – komplex přírodních peptidů rybího kolagenu v liposomech a koktejl účinných aktivních látek, jako je liftingující Phytodermina Lifting® nebo hydratující liposomální kyselina hyaluronová.  Zpevňuje, zvedá kontury obličeje, vyhlazuje a hydratuje pokožku.


Biopeptide Serum Spray

Revoluční peptidové sérum určené k péči o tělo a vlasy založené na jedinečné receptuře Biopeptide Complex a Nutrivi vodě. Představuje multifunkční kosmeceutikum, které intenzivně regeneruje a vyživuje pokožku a vlasy. Představuje dlouhodobou ochranu proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Sérum má tišící a regenerační účinky.


Pro další informace navštivte web www.tvaratelo.cz

Související články