Podzimní a vánoční sezóna ve Vavavoom okouzlí všechny smysly - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Podzimní a vánoční sezóna ve Vavavoom okouzlí všechny smysly

Podzimní a vánoční sezóna ve Vavavoom okouzlí všechny smysly

autor: estation

Luxusní novinky světových domů získaly velkorysý prostor v centru Brna i nový design.

Nové vonné kompozice v sortimentu niche parfumerie Vavavoom, která se od letošního podzimu pyšní novým prostorem v centru Brna, letos nenechají žádný z našich smyslů usnout. Nejkvalitnější parfumářské domy z Evropy a jejich přední nosy i letos představily novinky na podzim–zimu 2021, které jsou dílem vysokého parfemářského umění v kombinaci s elegantním designem i nostalgickou vánoční atmosférou.

Návrat do dětství a radost z Vánoc si můžeme všemi smysly užít s nově přepracovaným adventním kalendářem značky Susanne Kaufmann, který nabízí výběr nejprodávanějších produktů na pleť, tělo a do koupele. Během 25 dní adventu lze objevit luxusní produkty v klasickém skleněném obalu. Propracovaný box v limitované edici je potištěn roztomilým motivem ptačího loga Susanne Kaufmann. Kalendář obsahuje produkty v celkové hodnotě 13 950 Kč.

Advent’s Calendar – Adventní kalendář 2021, cena: 11 700 CZK

Domácí lázně v chladných dnech zajistí oslnivý dárkový box Bath Oil Trio od Susanne Kaufmann v limitované edici. Trio obsahuje koupelové oleje prověřené dlouholetým používáním ve Spa zakladatelky značky provozovaném v Bregenzenském lese na rakousko-švýcarském pomezí. Dárkový box, který je taktéž nově potištěn ptačím logem Susanne Kaufmann, obsahuje olej Bath for Senses s výtažky ze stromu ylang-ylang, pačuli a levandule. Relaxační a lehce afrodiziakální účinky jsou báječné po dni plném stresu. Druhým výrobkem je Witch Hazel Bath pro koupel z vilínu, která je obzvlášť vhodná pro suchou a šupinatou pokožku. Výtažky z vilínu totiž napomáhají pokožce k získání rovnováhy a regulují tvorbu mazu. Třetím aromatickým koupelovým olejem je Mountain Pine Bath Oil inspirovaný krajinou rakouských Alp. Ten je vyvinut z derivátů silic z jehličí borovice a smrku. Celé trio bylo vyrobeno ze surovin z místních zdrojů, známých pro své zklidňující, ale zároveň i povzbuzující účinky těla a mysli.

Bath Oil Trio – Koupelové oleje, 3 x 30 ml koupelový olej, cena: 780 CZK

Příjemnou atmosféru s aromatickou směsí přírodního kadidla, pačuli a ylang-ylang vytváří Pokojový difuzér od Susanne Kaufmann.  Neobvyklá vůně je inspirována rituálem, kterým v Hotelu Post vítají hosty vůní kadidla. Směs přírodních esenciálních olejů včetně ylang-ylang a pačuli pomáhá uvolnit a uklidnit mysl i tělo, zatímco kadidlo pomáhá osvěžit smysly a oživit energii v místnosti. V souladu s udržitelnou filozofií značky je lahev difuzéru vyrobena z recyklovatelného skla a ručně plněna ve výrobním závodě nedaleko Hotelu Post v Bezau. Tyčinky ručně vyrábí místní tesař ze smrkového a bukového dřeva ze stromů z oblasti Bregenzerwaldu. Díky přírodním složkám může mít obsah difuzéru nejprve zelené zabarvení, které se během několika dnů rozvine do krásné, dlouhotrvající zlaté barvy.

Room Diffuser Susanne Kaufmann, 250 ml, cena: 2150 Kč, hlava vůně: pomeranč, citron, ylang-ylang, srdce vůně: levandule, muškátový oříšek, základ vůně: pačuli, cedrové dřevo, kadidlo

Susanne Kaufman se pro zimní sezonu pyšní i dalšími novinkami, mezi které patří nezbytný set přípravků na tělo pro muže Menʼs Body Essential Set, řada produktů pro aromatické domácí lázně Home Spa Set, omlazující sada na oči Eye Rejuvenat ion Set, pěna do koupele se slézem Mallow Blossom Bubble Bath nebo olej do koupele s horskou borovicí Mountain Pine Oil Bath.

Neodolatelné vánoční produkty představuje i francouzská značka Heeley Parfums v podobě vysoce kvalitních a přírodních parfémových svíček. Za pozornost stojí vůně Benediction (Požehnání) – svíčka s duchovní vůní kadidla, labdana, šedé ambry, pačuli a vetiveru. Vedle ní je kompozice Florentine Leather (Florentská kůže) cítit nejjemnější anglickou kůží s delikátními tóny fialkových listů a mimózy, spočívajících na lůžku z březového dřeva a vetiveru. Zelenou, ovocnou a slunečnou vůni vyvolávající vzpomínky na středomoří do našich domovů zase uvolní Svíčka Mediterranean Fig (Středomořský fík).

Parfémované svíčky jsou vylité do ručně foukaného barevného skla, které zdobí elegantní etiketa s decentním reliéfním potiskem. Obsah výrobku je vyroben z jedinečné směsi sójového a včelího vosku pro rovnoměrné, dlouhotrvající hoření a nejlepší možnou difuzi parfému. Knoty James Heeley vybral individuálně tak, aby odpovídaly teplotě hoření vonných esencí. Všechny 290 g svíčky poskytnou přibližně 60 hodin vonného potěšení.

 

Heeley Parfums Candles – parfémované svíčky 290 g, Benediction, cena: 1 850 CZK, Florentine Leather, cena 1850 CZK, Mediterranean Fig, cena 1850 CZK

Nevšední parfém Nobile 26 značky Nobile 1942 je poklonou králi Karlu Bourbonskému, osvícenému vládci, jenž měl hlavní zásluhu na obnově a prosperitě Neapolského království a byl upřímně milován svými poddanými. Vůně je inspirována 26 sochami ztělesňujícími panovníkovy ctnosti a záliby. Tóny doutnajícího dřeva a kůže evokují vyprahlou sopečnou krajinu kolem Neapole a královu vášeň pro lov. Květinové a kořeněné složky dokládají vladařovu citlivost i lásku ke kultuře a umění. Základ luxusní vůně, zahalené do neobvyklé kávové noty, s hravostí odkazuje k Itálii, neboť právě díky Karlu Bourbonskému se zde káva stala kultovním nápojem.

Nobile 1942, Nobile 26, Cena: 2970 CZK

složení: hlava: bergamot, mandarinka, růžový pepř, lékořice, srdce: pomerančový květ, muškátový oříšek, slaměnka, káva, základ: vzácná dřeva, tonka, pačuli, vanilka

Luxusní péči o tělo Nimbu nově nabízí značka Pestle & Mortar. Nimbu balíček je kombinací exkluzivní péče pro tělo i ducha. Tento okouzlující rituál obsahující sprchový gel a tělové mléko je inspirován indickou kulturou. Nimbu Pani je voda infuzovaná citrusy, namíchaná s ledem, solí, svěžími lístky máty a trochou medu. Produkty této řady jsou vhodné pro všechny typy pokožky včetně citlivé. Vavavoom zařadila mezi novinky Pestle & Mortar i Best Sellers Kit, který nabízí čtyři nejoblíbenější produkty značky, kterými je Renew 30 ml, Recover 15 ml, Pure Hyaluronic, Serum 30 ml a Hydrate 30 ml. Každý z přípravků má pro pleť jedinečné benefity a jejich kombinací a vrstvením získá pleť dokonalou komplexní péči.

Nimbu tělový rituál, sprchový gel a tělové mléko, 250ml, cena: 1530 Kč, složení: hlava: zelené listy, pomeranč, zázvor, citron, limetka

tělo: jablko, ananas, růže, květinová svěžest, pomerančový květ

základ: malina, vanilka

Mezi další novinky, kterými se letošní podzim a zimu může Vavavoom pyšnit, patří i nabídka ucelené řady svíček a difuzérů značky Meadows, již parfumerie nabízí jako jediná v Brně. Pečlivě vybrané lokální i globální složky vonných svíček Meadows vyráběných ve Francii se pyšní vysokou kvalitou. Každá svíčka je vyrobena z eko sójového vosku. Originální ručně foukané sklo je uměleckým dílem vyrobeným taktéž v Česku. Díky neobyčejnému vzoru vytváří při zapálení kouzelnou atmosféru.

Meadows svíčka Vesper Glow Maxi, cena 4990 CZK, Difuzér Vesper Glow, cena: 2590 CZK

Všechny výrobky jsou k zakoupení v prodejně na adrese Radnická 9 v Brně od pondělí do pátku 10–18 h a v sobotu 10–13 h i na e-shopu www.vava-voom.cz s možností doručení do druhého dne.

Související články