The Laundress uvádí luxusní šetrnou řadu na praní prádla - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » The Laundress uvádí luxusní šetrnou řadu na praní prádla

The Laundress uvádí luxusní šetrnou řadu na praní prádla

autor: estation

Špinavé dítě, šťastné dítě. Znáte to také? Říká se, že malé dítě vydrží čisté necelé dvě hodiny. Dětské prádlo tak musíme neustále prát a zároveň dbát na to, aby by bylo hygienicky perfektně čisté, nádherně voňavé, dlouho vydrželo hezké i funkční, a navíc bylo příjemné k dětské citlivé pokožce.  Správná péče o prádlo našich nejmenších je zkrátka velmi důležitá. Je potřeba zvolit takové prací prostředky, které citlivé dětské pokožce nijak neublíží a zároveň budou schopny odstranit mnohdy i velmi odolné skvrny. The Laundress proto uvádí prací gel Baby Detergent, aviváž Baby Fabric Conditioner, vonný sprej Fabric Fresh Baby a mýdlo na skvrny Wash & Stain, které byly vyvinuty speciálně pro potřeby citlivé a alergické pokožky. 

Hypoalergenní prací gel Baby Detergent je určen pro péči o tu nejcitlivější pokožku, jak dětskou, tak se sklonem k alergii. Mimořádnou citlivost vůči jemné pokožce spojuje s osvědčenou prací sílou, proto již nemusíte řešit dilema, zda odstranit skvrny z oblečení nebo brát raději ohled na zdraví pokožky. I často prané bílé či barevné prádlo pomůže uchovat delší dobu v dobré kondici, je ideální pro každodenní praní dětského oblečení, dětského ložního prádla či plyšáků.

Prací gel Baby Detergent odstraňuje i odolné skvrny, které byste jinak musely zdolat pomocí dalších přípravků, bělidel nebo namáčení. Navíc stačí velmi nízká prací dávka a výborně funguje i při nízkých teplotách a ručním praní.

Cena: 1l za 620 Kč

 

Pro nádherně měkké a nadýchané prádlo, hebkost a jemnou dlouhotrvající vůni můžete použít aviváž Baby Fabric Conditioner, která je také hypoalergenní a dermatologicky testovaná. Ideálně doplňuje Baby Detergent. Prádlo rychleji schne a je méně mačkavé. Přípravek rovněž odstraňuje statický náboj a usnadňuje žehlení prádla. Okouzlující vůni si oblíbí celá rodina. Jemná směs vanilky, sladce vonícího pižma, konvalinky, levandule a santalového dřeva uvolňuje mysl a zklidňuje. Aviváž je účinná při všech teplotách vody.

Cena: 475 ml za 550 Kč

Není to nádhera, když všechno kolem miminka voní čistotou a svěžestí? Netoxické složení vonného spreje Fabric Fresh Baby s antibakteriálními vlastnostmi osvěžuje oblečení jemnou vůní. Sprej je ideální pro použití v dětském šatníku a na dětské povlečení pro jemné osvěžení mezi praním. Skvěle se hodí k navonění dětských autosedaček, kočárků a plyšáků i k odstranění zápachu z košů na pleny.

Cena: 125 ml za 295 Kč

Mýdlo na skvrny Wash & Stain je vyvinuté speciálně tak, aby odstranilo těžko přístupné skvrny od oleje, mastnoty, potu a špíny (např. důvěrně známý „kruh kolem límce“, skvrny v podpaždí nebo zažloutlá ramínka od spodního prádla). Skvrny odstraníte z oblečení, ale i z čalounění. Mýdlo se skvěle hodí i pro ruční praní či odstranění skvrn, když jste na cestách – a to i v letadle.

Cena: 56 g za 190 Kč

 

The Laundress – ekologicky šetrné prací prostředky

Značka The Laundress byla založena v roce 2004 v USA odbornicemi na módu Gwen Whiting a Lindsey Boyd. V České republice značka exkluzivně nabízí luxusní produkty v kategorii pracích a čistících prostředků. Receptury přípravků The Laundress jsou čistě rostlinného původu. Neobsahují alergeny, ropné deriváty, ftaláty, fosfáty, parabeny ani chlorové bělidlo a jsou vyvinuty pro všechny barvy a typy látek.

 

Kontakt: 

Helena Pavlová

carre concierge s.r.o

Londýnská 254/7

12000 Praha 2 – Vinohrady

hotline: +420 731 777 711

www.thelaundress.cz

Související články