Dvojtá hydratace od Orlane pro naši pleť? Ano prosím! - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Dvojtá hydratace od Orlane pro naši pleť? Ano prosím!

Dvojtá hydratace od Orlane pro naši pleť? Ano prosím!

autor: estation
Speciální projekt

S radostí vám představujeme novinku, jež vaší pleti po zimním období navrátí vše potřebné. Volá totiž S.O.S.!

Dalo náročné zimní období vaší pleti zabrat? Chladný vítr a střídání teplot připravily vaši pokožku o pružnost, vláčnost a mladistvý vzhled? Máme pro vás první pomoc! Jemný krém s přídavky olejů ORLANE HYDRALANE S.O.S. DOUBLE HYDRATATION s dvojitým hydratačním účinkem dodá vaší pleti hloubkovou a dlouhodobou hydrataci a vrátí jí zpět krásu a vitalitu.

Kosmetická řada HYDRALANE značky ORLANE učí pleť udržet si hydrataci. S věkem ztrácí přirozené schopnosti udržet hydrataci v rovnováze. Laboratoře ORLANE vyvinuly, na základě svých výzkumů kyseliny hyaluronové a pochopení mechanismu hydratace pleti, program schopný optimalizovat zachycování a regulaci vody v epidermis. Den za dnem se vaše pleť naučí, jak se znovu naplnit vláhou a efektivněji tak odolávat vlivu času.

Hydratace i do extrémních podmínek

ORLANE HYDRALANE S.O.S. DOUBLE HYDRATATION s dvojitým hydratačním účinkem je vhodný jak pro dehydratovanou pleť, tak i pro velmi suchou, která potřebuje intenzivní hydrataci. Speciální receptura, jež tvoří krém a olej poskytuje pleti dvojí hydratační účinek. Okamžité změny uvidíte díky molekulám kyseliny hyaluronové a dlouhodobý efekt po dobu 24 hodin zaručuje kombinace oleje a krému, která udržuje vlhkost v pleti a zajišťuje dlouhodobé působení. Aplikujte na odlíčenou pleť ráno nebo večer (s výjimkou oblasti očí). Pro umocnění účinku lze použít i v kombinaci s dalším hydratačním krémem ORLANE.

Celá řada Hydralane za zvýhodněnou cenu k zakoupení na www.eshop.orlanecz.com

Královna hydratace – kyselina hyaluronová

Klíčová molekula pro hydrataci kyselina hyaluronová, která se přirozeně vyskytuje ve vodě, hraje zásadní roli při zadržování i uvolňování vody do epidermis. Díky svým vlastnostem dokáže zadržet až 1000 hmotnostních dílů vody a v závislosti na své velikosti může pronikat do různých hloubek a vrstev pleti.

Dárkový set za cenu hlavního produktu?

Co by Vám však také nemělo uniknout je další novinka z řady Hydralane, ve formě dárkového setu za cenu hlavního produktu. Cesta do eshopu je přímo zde.

Veškerý sortiment ORLANE si můžete prohlédnou na www.eshop.orlanecz.com

Související články