BB a CC krémy korejské kvality pro přirozenou krásu - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » BB a CC krémy korejské kvality pro přirozenou krásu

BB a CC krémy korejské kvality pro přirozenou krásu

autor: estation

Skin Hero, CC Water, CC Créme nebo BB Créme? Poradíme vám, který z ikonických produktů se pro potřeby vaší pleti hodí nejlépe.

V Erborian jsou přesvědčeni o tom, že pokožka obličeje si zaslouží mnohem víc, než jen maskování nedokonalostí obyčejným make-upem. Proto jejich přípravky již 12 let řídí heslem – méně krytí a více péče. V portfoliu  najdete produkty, které mají bez výjimky pečující složení. Tyto přípravky navíc nikdy nepotlačují přirozený vzhled, ale naopak podporují jeho jedinečnou krásu, a to ať se jedná o Skin Hero, jež je zcela bez krycích vlastností, CC Water s obsahem jemných magických pigmentů pro sjednocení pleti nebo CC a BB krémy, které si dokáží poradit i s drobnými vráskami či nedokonalostmi.

Erborian Skin Hero

Hybridní přípravek, který se zcela bez krytí postará o okamžité rozjasnění pokožky. Po sedmi dnech používání navíc dojde k vyhlazení nerovností a zjemnění struktury pleti, a to díky obsahu extraktů z bílého korejského ženšenu, kořene lékořice lysé, smldince chlupatého, kigélie africké a přesličky obrovské.  Výsledkem pravidelného používání je plně hydratovaná, sjednocená, hebká a zdravě zářivá pleť.

Erborian Skin Hero, 40 ml: 1 169 Kč

Erborian CC Water

Velmi lehký přípravek, který se svým složením pohybuje někde mezi gelem a vodou. Je obohacen jednak kyselinou hyaluronovou a také zapouzdřenými pigmenty, na jedné straně tedy dodá pokožce obličeje potřebnou hydrataci, výživu a péči a na straně druhé se postará o velmi přirozené zdokonalení pleti. Po použití CC Water je pokožka okamžitě vyživená, aniž by ji zatížil pocit mastnoty, a navíc je na první pohled svěží a mladistvě zářivá.

Erborian CC Water, 40 ml: 1 169 Kč

Erborian CC Créme

Rozjasňující krém, který dodá pleti intenzivní, hloubkovou a dlouhodobou hydrataci. Vedle toho obsahuje silné antioxidanty, díky kterým zpomaluje proces stárnutí a tím, že pokožku vypíná, redukuje vrásky. CC krém navíc obsahuje zapouzdřené pigmenty, jež se postarají o sjednocení tónu pleti, snížení viditelnosti drobných nedokonalostí a také o okamžité rozzáření. Chrání před UV zářením.

Erborian CC Créme, 45 ml: 1 199 Kč

Erborian BB Créme

Pečující krém, který se díky obsahu výtažků z ženšenu a dalších bylin postará o vydatnou hydrataci pleti. Vedle toho má ale také vynikající krycí vlastnosti, tudíž perfektně redukuje nedokonalosti, zanechává pokožku obličeje sjednocenou, přirozeně matnou a sametovou, aniž by ji ovšem zatížil neprodyšnou vrstvou make-upu. Výsledkem použití je přirozeně zářivá, jednotná a hebká pleť.

Erborian BB Créme, 15 ml: 599 Kč

Související články