Sníte o dlouhých vlasech? S tímto šamponem žádný problém! - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Sníte o dlouhých vlasech? S tímto šamponem žádný problém!

Sníte o dlouhých vlasech? S tímto šamponem žádný problém!

autor: estation

Pro ty, co nechtějí čekat.

Váš sen o dlouhých vlasech se může stát skutečností! A to díky řadě Plantur 21 #longhair, která využívá vyživujících účinků kofeinového komplexu Plantur 21, zlepšuje přirozený růst vlasů a udržuje je aktivní. Každodenní dávka kofeinu a základních mikroživin vás každý den posune blíž k vašim vysněným vlasům.

Plantur 21 #longhair Nutri-kofeinový šampon zvyšuje šance na ještě delší vlasy. Denní přísun kofeinu a mikroživin jako biotin, hořčík, vápník a zinek přináší dávku energie vlasovým kořínkům, které tak zůstanou aktivní po delší dobu a umožní vlasům delší růst. Kofein je možné zjistit ve vlasových koříncích až po dobu 24 hodin. To znamená, že pro dosažení vysněných vlasů je ideální jim dodávat kofein opakovaně každý den. V šamponu dále najdeme pěsticí látky jako kašmír, které regenerují a vyživují namáhané a poškozené vlasy. Pro přirozeně dlouhé vlasy – bez prodlužování. Šampon neobsahuje silikony. 

Použití: Šampon naneste do mokrých vlasů a vmasírujte. Nechte působit alespoň po dobu 2 minut. Důkladně opláchněte. Používejte každý den.

Nutri-kofeinový šampon, cena 228 Kč, 200 ml

 

Každý šampon potřebuje svůj balzám

Správná každodenní péče je základem pro silné a dlouhé vlasy. Styling, barvení, ale i nadměrné teplo při fénování a žehlení představují pro vlasy velkou zátěž a poškozují je. Nutri balzám bez silikonů obsahuje pěsticí látky jako kašmír, které zajistí lesklé a hladké vlasy bez toho, aby je zbytečně zatěžovaly. Vlasy budou mít pevnější strukturu a hladší povrch a díky tomu se budou i snadněji rozčesávat. Kofein a mikroživiny obsažené v balzámu pak navíc předcházejí vymývání aktivních složek dodaných Nutri-kofeinovým šamponem.

Použití: Podle délky vašich vlasů nanášejte do vlhkých vlasů po umytí množství o objemu 1-2 lískových oříšků. Nechte působit 30 vteřin a důkladně opláchněte.

Nutri balzám, cena 168 Kč, 175 ml

K dostání v drogeriích, lékárnách a vybraných salonech. 

Související články