Jak přežít další horký týden ve městě? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak přežít další horký týden ve městě?

Jak přežít další horký týden ve městě?

autor: estation

Teplo, horko, vedlo… zatímco u moře jsou teploty přes třicet stupňů příjemné a žádané, v rozpáleném městě umí zkazit nejen náladu, ale také pěkně zničit tělo.  Co by vám tedy nemělo chybě v kabelce nebo v zásuvce pracovního stolu, aby se pobyt na rozpálené ulici nezměnil v peklo? 

Osvěžující sprcha 

Nu Skin NAPCA MOISTURE MIST není obyčejný osvěžující sprej. Protože obsahuje kyselinu hyaluronovou, pomáhá lépe udržovat ideální míru vlhkosti vlasů, obličeje i zbytku těla. Doplňuje ji ještě zvlhčovadlo sodík PCA, které dokáže upevnit a chránit hladinu nezbytné vlhkosti.  NAPCA MOISTURE MIST nastříkejte v dostatečném množství na obličej, vlasy nebo tělo, kdykoliv potřebujete osvěžit. Nezapomeňte při tom zavřít oči.  

Zvlhčující produkt na vlasy, obličej i zbytek těla, cena 469 Kč, 250 ml

Chrání před sluncem

Pleťové mléko Nu Skin Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin – vyrábí se v provedení pro smíšenou a mastnou pleť nebo pro normální až suchou pleť – obsahuje bezbarvé karotenoidy pro podporu přirozené odolnosti pokožky vůči vlivům životního prostředí. Tyto bezbarvé karotenoidy vykazují při vystavení slunci jedinečnou stabilitu a nabízejí tak zvýšenou ochranu proti světlem vyvolanému poškození volnými radikály. Zvýšená ochrana proti UVB záření dále pomáhá bojovat proti předčasnému stárnutí způsobenému sluncem.

Hydratační přípravek se SPF15, cena 1305 Kč, 50 ml

Pečujte o rty

Balzám na rty Nu Skin Sunright Lip Balm je dokáže udržet i v náročných horkých dnech hydratované a dodává jim hladkost. Má příjemnou vanilkovou příchuť a chrání před viditelnými známkami stárnutí

Balzám na rty se SPF15, cena 330 Kč, 4,2 g

Nezapomeňte na nohy

Nu Skin EPOCH ICEDANCER osvěží, uklidní a oživí vaše nohy po náročném horkém dnu i během něj. Tento lehce vstřebatelný a nelepivý gel obsahuje kombinaci koňského kaštanu, mátového oleje a divoké máty, kterou používali už původní obyvatelé z amerického severozápadu. Koňský kaštan odstraňuje pocit těžkých nohou a brání jejich opuchání. A to i ve vysokých teplotách. 

Osvěžující gel na nohy, cena 805 kč, 100 ml

Související články