DSQUARED2 představuje dvojici vůní plnou omamného dřeva - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » DSQUARED2 představuje dvojici vůní plnou omamného dřeva

DSQUARED2 představuje dvojici vůní plnou omamného dřeva

autor: estation

Nový projekt DSQUARED2 WOOD staví na charakteristikách dřeva – které je silné, pevné a vyniká komplexní strukturou, zcela unikátní a nenapodobitelnou.

Právě to dokonale vystihuje současného muže a ženu DSQUARED2 – oba jsou smyslní, sebevědomí a autentičtí. Vůně jsou určené pro mladé jedince žijící duchem své doby. Jsou vášniví, vždy dobře naladění a láká je vše nové a neotřelé. Hledají rafinovanou vůni, jež dokonale vystihne jejich jedinečnost. 

„Líbí se nám přemýšlet o našich nových vůních WOOD jako o jedinečném doplňku, který je osobitý a vystihuje styl a charakter značky DSQUARED2,“ uvedli designéři a zakladatelé značky Dean a Dan Catenovi. Flakony jednoduchého designu jsou vyrobené ze zeleného (pro něj) a červeného skla (pro ni). Vršky flakonů z nejkvalitnějšího jasanového dřeva jsou zhotovovány ručně kousek po kousku – to designu dodává punc řemeslného umění, které se zde už téměř vytratilo. Na originalitě jim přidává magnetické zavírání. Exkluzivní tvar dna flakonů vytváří uvnitř unikátní efekt kapky slzy, což je dalším pozoruhodným elementem celé kreace. Krabičky vůní jsou zahaleny do sametového povrchu v zelené a červené barvě. Jejich dominantou je javorový list, nezaměnitelný znak módního domu DSQUARED2 a symbol vysoké kvality a inovací.

 

GREEN WOOD – VŮNĚ PRO NĚJ

Svobodomyslná, intenzivní a energická vůně. V úvodu vůně GREEN WOOD se místí energický citron a svěží aromatické tóny svatolíny, obohacené o elegantně kořeněné náznaky bourbonského pepře. Rafinované dřevité tóny cedrového dřeva a vetiveru se v srdci prolínají s originálním pryskyřicovým akordem evokujícím nespoutanou a neposkvrněnou přírodu. Výrazný a dlouhotrvající základ vůně nabízí smyslný a neodolatelný mix cypriolu, ambroxu a pižma. 

RED WOOD – VŮNĚ PRO NI 

Jiskřivá a odvážná vůně s duší současného světa. V úvodu vůně RED WOOD se střetávají překvapivě svěží akcenty růžového pepře s doteky brusinek, které jí dodávají neodolatelně šťavnatý rozměr. Elegantní tóny liči podtrhují ženský charakter sametového spojení růže a magnólie v srdci kompozice. V základu vůně se mísí jemné, a přitom dlouhotrvající pižmo s energickými a smyslnými tóny cedrových a ambrových dřev. 

Související články