Osvojte si denní a večerní kosmetické rituály s The Body Shopem - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Osvojte si denní a večerní kosmetické rituály s The Body Shopem

Osvojte si denní a večerní kosmetické rituály s The Body Shopem

autor: estation

Rituály nás provázejí životem téměř od nepaměti. Jakmile si osvojíte nějaké návyky a dodržujete je pravidelně, přijdou vám natolik přirozené, že jejich dodržování bude jedna radost! A nyní nemluvíme pouze o cvičení, práci nebo jiných povinnostech, ale především o kosmetických rutinách. Pokud budete pečlivě dodržovat je, poděkuje vám především vaše pleť. S produkty The Body Shop jedna radost!

Pleť bychom si měli čistit ráno i večer, a to bez ohledu na to, zdali jsme na ní použili make-up, nebo ne. Čistota je nejen půl zdraví, jak se říká, ale také půl krásy. Který výrobek na čistění pleti si ale vybrat? Čistící gel, pěnu nebo odličovač očního make-upu? Nezapomeňte použít tonikum, abyste minimalizovali viditelnost pórů, vyrovnali pH pokožky a hydratovali ji. Zklidnění vám přinesou produkty z řady aloe vera, pomoc s pupínky vám může tea tree a ochranu před nepříznivými vlivy vám zaručí řada s vitaminem E.

Hydratovat a chránit, to je oč tu běží

Do rutiny bychom bez pochyby měli zařazovat i krok plný hydratace. Jen ta dokáže předejít tvorbě vrásek, vysušené pokožce a jejímu nedostatečnému lesku. Základem je kvalitní denní a oční krém, a to nejlépe s ochranným faktorem SPF. Drops of Light ™ Skin defence ochranný krém s SPF50 bude tou správnou volbou.

Bez namazání krémem nechoďte spát

Kromě čištění a vhodné hydratace obličeje nezapomínejte ani na pokožku celého těla. Jeden z rituálů, který byste si měli ještě před usnutím osvojit, je pokrytí vaší kůže dostatečně silnou vrstvou hydratačního másla. Již po týdenním použití poznáte rozdíl. Z nabídky The Body Shop vám nesmí uniknout řada tělových másel s těmi nejlepšími vůněmi. Navíc jsou vhodné pro suchou pleť, jelikož pokožku dokonale vyživují. Kůže je po použití jemnější, pružnější, ale zároveň se máslo snadno vstřebává a má neodolatelně sladkou vůni malin.

Tělové máslo letní malinová limitka 

 

Tělové máslo Šťavnatá Malina, cena 449 Kč, 200 ml

Ať už si osvojíte jeden nebo všechny ze zmíněných rituálů, uděláte dobře pro sebe i svou pleť. A díky voňavým a účinným produktům z The Body Shop vás bude jejich dodržování i bavit!

www.thebodyshop.cz

Související články