Perfektní opálení bez rizika - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Perfektní opálení bez rizika

Perfektní opálení bez rizika

autor: estation

Oolaboo organic spray-on bronzer je jedinečná veganská samoopalovací emulze, která nejenže ušetří vaši pokožku od rizika spojeného s UV zářením, ale zároveň ji ani nezatíží toxickými složkami, jež bývají součástí běžných samoopalovacích přípravků.

Rizikové není jen sluneční záření

Je dokázáno, že člověk s opálenou pokožkou se cítí mnohem lépe, připadá si atraktivnější a dokonce i mnohem víc fit. Sluneční paprsky i solária ale obsahují UV záření, jež je hlavním spouštěčem rakoviny kůže. Kdykoli jsme tedy tomuto záření vystaveni, a to nejen při opalování, ale i při zcela běžných činnostech, měli bychom svou pokožku důsledně chránit. Jedinou možností, jak tedy dosáhnout kýženého opálení, jsou samoopalovací přípravky.

Ani ty však nejsou bez rizika. Ve valné většině případů totiž obsahují takové složky, jako jsou silikony, parabeny, sulfáty či minerální oleje, které jednak dráždí citlivou a alergickou pokožku, a zároveň mohou stát za různými druhy nádorů. Ideálním řešením jsou tak produkty, jež tyto látky neobsahují.

Netoxický, veganský… 

Přípravek oolaboo organic spray-on bronzer je přesně takový. Obsahuje totiž pouze přírodní a veganské složky, které jsou pro pokožku zcela přirozené. Jde o omega 3 nenasycenou mastnou kyselinu dokosahexaenovou neboli DHA, jež v kombinaci s obsaženým sacharidem erythrulosou a aminokyselinami z pokožky vytvoří během 3 – 4 hodin přirozené a svěží opálení s tím, že krásná barva vydrží na obličeji i na těle zhruba 7 dní. 

Přípravek má svěží vůni manga, je nelepivý, rychleschnoucí, hodí se pro všechny typy i odstíny pleti, a díky praktickému rozprašovači je snadné jej rovnoměrně nanášet. Pro aplikaci je také možné použít hebký štětec, který zajistí ještě spolehlivější nanesení přípravku na obličej nebo luxusní rukavici pro pravidelné opálení na těle.

Organic spray-on bronzer, cena 1106 Kč, 200 ml

… a navíc pečující

Vedle opálení navíc oolaboo spray-on bronzer významně pečuje o pokožku. Obsahuje totiž tyto výjimečné složky:

  • Aloe vera pro zklidnění, zjemnění a hydrataci,
  • Extrakt ze zeleného čaje pro ochranu před volnými radikály a také slunečními paprsky,
  • Vitamín E pro posílení přirozené obranyschopnosti pokožky,
  • Vitamin A pro obnovu kožních buněk a lepší pružnost,
  • Koenzym Q10 pro revitalizaci kůže a její ochranu před oxidačním stresem.

Organic spray-on bronzer samoopalovací sada, cena 2159 Kč

www.eshop.oolaboo.cz

Související články