Zima, ideální období pro laserové ošetření - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Zima, ideální období pro laserové ošetření

Zima, ideální období pro laserové ošetření

autor: estation

Laser představuje neinvazivní a bezpečné ošetření, které lze využít při řešení celé řady estetických i zdravotních problémů. Nesmírně účinný přitom může být nejen v oblasti obličeje, ale také genitálií. Trápíte se léta s určitým nedostatkem či omezením a rozhodli jste se zákrok podstoupit? Pak dlouho neotálejte a využijte zimního období, které skýtá nejednu výhodu!

Mimo omlazení pleti obličeje, dekoltu a krku či dermatologické ošetření mateřských znamének je to právě laserové vaginální omlazení, které je v posledních letech stále více populární. Ženy se k němu nejčastěji uchylují při vaginální suchosti, bolestech při pohlavním styku a dalších nepříjemných změnách v oblasti vulvy, pochvy a močových cest. Jedná se o bezpečnou a bezbolestnou proceduru, jejíž výsledky můžete sledovat již po několika týdnech. Pražské medicínské a estetické centrum Markin využívá pro vaginální omlazení, ale i ostatní laserové zákroky, vysoce kvalitní CO2 frakční laser, jenž tvoří absolutní špičku na trhu. Maximální přesnost, šetrnost, ale i diskrétní přístup vysoce profesionálního personálu vás přesvědčí i v případě, že jste zákrok dlouho odkládali.

A proč je laser ideální právě v zimě? Následkem laserového ošetření může být zarudnutí či mírný otok, který po jednom či dvou dnech zmizí. Po tuto dobu byste se však měli držet z dosahu slunečních paprsků. V létě by to pro vás mohlo znamenat nemožnost vyjít z domu od rána až do pozdního večera, během zimy, kdy slunce svítí zřídka a pokud vůbec, tak jen pár hodin denně, vám tato starost odpadá. Zimní měsíce jsou navíc jako stvořené pro odpočinek, a tak si určitě nebudete vyčítat pár dní strávených v posteli, zatímco venku zuří vichřice.

www.markin.cz

Související články