Ploché břicho bez trápení? Vyzkoušejte nutrikosmetiku D-LAB - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Ploché břicho bez trápení? Vyzkoušejte nutrikosmetiku D-LAB

Ploché břicho bez trápení? Vyzkoušejte nutrikosmetiku D-LAB

autor: estation

Kterou z nás by někdy netrápila kila navíc, příliš vody v těle či neustále vystouplé bříško. Kromě posilovny nyní do svého rituálu můžete zařadit i tyto zázračné tabletky a celé léto nestrávíte jinak než v plavkách!

Prestižní nutrikosmetická francouzská laboratoř D-LAB přichází se třemi cílenými sety potravinových doplňků, které vám pomohou k rychlému hubnutí či formování postavy bez jojo efektu: pro spalování tuků (D-LAB BRÛLE-GRAISSES), odvodnění těla (D-LAB ACTION-CAPITONS) či pro ploché bříško (D-LAB VENTRE – PLAT).

D-LAB VENTRE – PLAT“ FLAT-BELLY pro ploché bříško

 Od teď vycházíte ven pouze v crop topu! Výsledky tohoto programu totiž mluví samy o sobě! Mezi jeho významné složky patří vitamín B6, který pomáhá regulovat nervový a hormonální systém, chrom a guarana podporující spalování cukrů a tuků a kelp vyrovnávající trávicí systém, který zároveň snižuje obvod pasu. Program je složen ze 34 aktivních látek, které aktivně spolupracují na pevném přesvědčení, že „břicho je náš druhý mozek“. Program se snaží trvale snižovat obvod pasu a uložený břišní tuk, který byl způsoben nerovnováhou v hormonálním a nervovém systému, což způsobuje ukládání přebytečných tuků a uhlohydrátů.

D-LAB BRÛLE-GRAISSES pro spalování tuků

Výkonný set pro spalování tuků je vlajkovým produktem laboratoří D-LAB. Díky kombinaci aktivních složek, jakými jsou extrakt z mladých žampiónů, kurkuma, kolovník zašpičatělý, kajenský pepř, ženšen a chrom je navržen tak, aby aktivoval čtyři vzájemně propojené fáze. Stimuluje metabolismus pro spalování tuku i v klidové fázi, očišťuje filtrační orgány pro lepší detoxikaci a restart jejich cyklu. Termogeneze zase zvyšuje kalorický výdej a stimulace trávicího systému zabraňuje ukládání nežádoucích tuků.

D-LAB ACTION-CAPITONS pro odvodnění

Účinný program s 33 přísadami bojujících proti celulitidě jde cíleně do hloubky daného problému – zadržování vody. Kterou z nás by někdy netrápilo. Zavodňování je způsobeno špatným krevním oběhem, díky kterému zadržovaná voda zachycuje tuk a dodává pokožce matný vzhled. Obsažený fenykl eliminuje přebytečnou vodu tak, aby měl přístup k uloženému tuku, koňský kaštan stimuluje krevní oběh a uvolňuje lipidy do krve a kolovník zašpičatělý zrychluje metabolismus a aktivuje spalování tuků.

Ke koupi na www.infokrasa.cz

Prodává www.infokrasa.cz

Související články