Na slunci a bez vrásek? Žádný problém! - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Na slunci a bez vrásek? Žádný problém!

Na slunci a bez vrásek? Žádný problém!

autor: estation

Tento extrémně účinný krém napravuje a chrání zralou pleť před vznikem vrásek. Díky ochrannému faktoru SPF 30 je ideální ochranou před poškozením sluncem!

Krém na vrásky ORLANE Soin Antirides Extreme SPF 30 s extrémním účinkem a ochranným faktorem SPF 30 je výjimečnou péčí, která bojuje proti hlubokým vráskám a zároveň pleť chrání před škodlivým UV zářením. Má trojí účinek: podporuje regeneraci pokožky a tzv. „sešívá“ vrásku zevnitř; obnovuje podpůrnou funkci pokožky, a tak vytlačuje vrásky ven; přináší okamžitý a dlouhodobý komfort a hydrataci. Vaše pleť bude omlazena a vrásky ustoupí. Bojuje proti vráskám v jejich samotném základu tím, že pomáhá obnovit paměť buněk a stimulovat nápravu epidermu. Podporuje přirozenou ochrannou funkci pleti proti volným radikálům.

Krém proti vráskám obsahuje kromě patentované látky Mémoxyle® a komplexu B21 Bio- Energic také UVA a UVB filtry, které účinně chrání pleť proti vráskám a tmavým skvrnám způsobeným slunečním zářením. Dále obsahuje výtažek z jasmínu pro posílení obranyschopnosti pleti proti volným radikálům, které spouští její stárnutí, a na snížení zánětlivých reakcí.

ORLANE Soin Antirides Extreme SPF 30, cena 4250 Kč, 50 ml

 

 

ORLANE SÉRUM SOLAIRE ANTI-AGE

Denní anti-aging sérum na pleť, krk a dekolt je dokonalým produktem proti stárnutí způsobeným UV zářením. Vaši pleť hydratuje, oživuje a zároveň chrání před vznikem pigmentových skvrn. Navíc prodlužuje i vaše opálení! Denní sluneční sérum proti stárnutí značky ORLANE skvěle funguje pro vaši pleť jako ochrana před poškozením UVA, UVB a infračerveným zářením. Takové poškození urychluje stárnutí pleti. Sluneční sérum neutralizuje volné radikály, tlumí zánětlivé reakce a stimuluje buněčnou energii. Připravuje pleť na opalování, napravuje poškození pleti slunečním zářením a prodlužuje opálení.

Sluneční anti-aging sérum obsahuje jasmínový komplex pro podporu obranyschopnosti pleti a zachycení volných radikálů z UVA, UVB a infračerveného záření. Obsažený komplex B21 Bio-energic je zdrojem energie nezbytné pro nápravu, hydrataci a kompenzaci vysušování pleti slunečním zářením. Regeneruje a zklidňuje. Vitamínový komplex (B1, B2, B12, B5 a B3) regeneruje, revitalizuje pleť a zvyšuje elasticitu pleti.

ORLANE Serum Solaire Anti Age, cena 2900 Kč, 50 ml

 

Související články