Ice Globes, zázračná ledová terapie - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Ice Globes, zázračná ledová terapie

Ice Globes, zázračná ledová terapie

autor: estation

Máme pro Vás úžasnou NOVINKU! Světový bestseller a kryo pleťová terapie DAMIBIO Ice Globes. Víceúčelová péče s LIFTINGovým a DETOXikačním účinkem. Pryč s oteklou a unavenou pletí. Přivítejte ve svém beauty hýčkacím rituálu Ice Globes.

Hýčkejte svou pleť, dopřejte jí masáž a navíc zintenzivněte účinek přírodní kosmetiky. Pro Vás exkluzivně vyrobena ručně, s láskou ke každému dětailu. Představujeme Vám zázračné účinky ledové masáže v podobě Ice Globes.

Na co se můžete při této jedinečné ledové pleťové terapii těšit?

  • snižují otoky a tmavé kruhy pod očima
  • zmenšují póry
  • stimulují krevní oběh
  • masáž vyplavuje toxiny z těla
  • snižují zarudnutí a záněty
  • „rozproudí“ lymfatický systém
  • okysličují pokožku
  • stimulují obličejové svaly a nervy
  • napomáhají zvyšovat produkci kolagenu a elastinu
  • masáží se daří snižovat migrény a bolesti hlavy

Jak to funguje?

Tajemství úspěchu ledové terapie pomocí Ice Globes spočívá v rozdílném bodu tání jednotlivých esencí uvnitř. Tyto kapaliny mají nižší bod tání, dosahují teploty až -30°C. Květinová voda či esence se samozřejmě přes vysoce kvalitní borosilikátové sklo, z něhož jsou DAMIBIO Ice Globes vyrobeny, „nedostane“, ale kouzlo spočívá v tom, že každý obsah má jiný bod tání a tedy i jiné ledové účinky. 

Ice Globes jsou naplněny kapalinou, jež slouží k péči o pokožku. Jedná se květinovou vodu (hydrolát) nebo esenci (sérum, s gelovou konzistencí). Máme pro Vás Heřmánkovou, Mátovou a Levandulovou vodu. Ano, naplněno opravdovou vodou s heřmánkem, mátou či levandulí. Vše doplněno formulí proti zmrznutí. Můžete si také udělat radost zlatou či růžovou esencí, jež obsahuje směs kyseliny hyaluronové, extrakt z aloe vera, rostlinné esence a luxusní dekorativní elementy.

Jak masírovat s Ice Globes?

Čelo: Masírujte pleť s pomocí Ice Globes od obočí proti směru (pro detoxikaci pleti) i po směru (pro liftingový efekt) hodinových ručiček, vždy směrem k vlasům. Prosím, vyčkejte několik vteřin v kontaktu Ice Globes na daném místě pleti, abyste vylepšili efekt.

Oči: Jemně masírujte s Ice Globes v oblasti pod očima, od nosu směrem k uchu.

Tváře: Masírujte krouživými pohyby nebo jemnými tahy od nosu proti směru hodinových ručiček (pro detoxikaci pleti), a následně po směru (pro liftingový efekt), směrem k uchu.

Kontury obličeje: Nejdříve masírujte proti směru hodinových ručiček pro detoxikaci pleti, následně po směru hodinových ručiček pro lifting od brady směrem nahoru po tváři, poté od koutku úst k uchu.

Více informací na webu damibio.cz

Související články