Proč doplňky stravy nejsou zbytečným luxusem? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Proč doplňky stravy nejsou zbytečným luxusem?

Proč doplňky stravy nejsou zbytečným luxusem?

autor: estation
Speciální projekt

Chci být zdravá a dobře se cítit. Chci být krásná a chci se líbit. A vím, že o tělo je potřeba pečovat zvenku i zevnitř.

Pestrá strava, na kterou většina z nás velmi dbá, už neobsahuje téměř žádné vitaminy a potřebné živiny. I proto Anna Brandejs založila značku, která vyvíjí doplňky stravy. Na trhu totiž nenašla nic, co by její náročné požadavky uspokojilo a jako vystudovaná odbornice tak začala vytvářet své vlastní. „Když už dám dohromady perfektní kombinaci a seženu prvotřídní suroviny, proč bych se o výsledek nepodělila,“ dodává. Na trh zatím uvedla pět produktů a musíme uznat, že je jeden lepší než druhý. Není na čase si je blíže představit?

COLLAGEN + 11 by Anna Brandejs

Pro zmírnění vrásek, lepší elasticitu pleti i její hydrataci nestačí jen používat kvalitní kosmetiku, pleť je třeba vyživovat i zevnitř. Tento kolagen podpoří krásu i zdraví pleti díky nejkvalitnějšímu rybímu kolagenu a dalším 11 bioaktivním látkám. Ty společně působí synergicky – vzájemně se podporují ve svém účinku pro nejlepší vliv na pleť. Kromě toho čtyři z nich (vitamín C, vitamín D, zinek, měď) přispívají také ke správnému fungování imunity.

Collagen +11 by Anna Brandejs, k zakoupení na www.medaprex.cz

Recenze spokojených zákaznic: „ Collagen +11 používám poctivě jeden měsíc a to 5 tabletek denně. Dokoupila jsem si Beautiful Hair a upřímně přiznám, že jsem po tak krátké době (4 týdny), tak výrazné zlepšení nečekala, jak pleť, tak vlasy obrat o 180 ° ! Je mi 47 let a poslední rok jsem měla velké problémy s akné ve tvářích a petechiemi zejména v obličeji, které mi nyní zcela vymizely! Moje pleť je celkově pevnější, bez šupin a ráno odpočatá. Takto nezafungovala ani aplikace plazmy, kterou jsem podstoupila již 5x (období vždy po 3 měsících) a navíc bez bolesti a pro mě bez dalších nepříjemných modřin v obličeji. DĚKUJI !!!!!“ (Michaela N.)

DETOX by Anna Brandejs

Abyste získali maximum benefitů z výživových doplňků i zdravé stravy, základem je mít pročištěné tlusté střevo. Jedině tak se mohou životně důležité živiny správně vstřebávat do organismu. Věděli jste, že až 80 % imunitních buněk se nachází právě v trávicí soustavě, a to hlavně ve střevě? Obsahuje 9 přírodních extraktů.

Detox by Anna Brandejs, k zakoupení na www.medaprex.cz

Recenze spokojených zákaznic: „Cítím se taková „lehčí“ a pociťuji více energie. Očekávala jsem, že když se mi pročistí organismus, bude to znát i na mé pleti. Ze začátku užívání jsem pozorovala spíše zhoršení stavu pleti, ale teď, po měsíci užívání, pozoruji konečně zlepšení. Takže se velmi těším, co přinese další měsíc užívání.“ (Klára Z.)

LIPOSOMAL VIT. C by Anna Brandejs

Liposomal Vit. C by Anna Brandejs obsahuje vitamín C v lipozomální formě. Ten je obalený tuky, tzv. fosfolipidy, které utváří i buňky lidského těla, a proto ho lépe vstřebáme. V denní dávce doplňku stravy Liposomal Vit. C by Anna Brandejs organismu dodáte 1000 mg vitamínu C, což je více než desetinásobné množství, které pro správné fungování organismu doporučuje Evropská unie. Vaše imunita, pleť, klouby i kosti vám poděkují.

Liposomal Vit.C by Anna Brandejs, k zakoupení na www.medaprex.cz

Recenze spokojených zákaznic: : „Vybírám si kvalitní produkty a doplňky stravy a Medaprex takové nabízí, proto je to jasná volba. Imunitu posiluji právě vitamínem C by Anna Brandejs.“ (Monika R.)

BEAUTIFUL HAIR by Anna Brandejs

Vlasy jsou korunou krásy a zachovat si jejich hustotu a zdravý vzhled nebývá jednoduché. BEAUTIFUL HAIR by Anna Brandejs dodá vlasovým váčkům všechny živiny důležité pro jejich výživu i ochranu před poškozením stresem, špatnou životosprávou či znečištěním. Světově unikátní složení doplňku stravy navrhla sama Anna Brandejs, aby zastavoval stárnutí vlasů, jejich vypadávání i šedivění. Najdete v něm například olej z pupalky dvouleté, lopuch větší, saw palmetto, pabu, vitamin C, zinek, měď nebo vitamíny B.

Beautiful Hair by Anna Brandejs, k zakoupení na www.medaprex.cz

Recenze spokojených zákaznic: „Velmi se mi líbí složení doplňku, je v porovnání s těmi, co jsem zkoušela dříve opravdu velmi dobré. Už po prvním měsíci užívání mají vlasy celkově lepší formu a méně se třepí. Při mytí a česání teď oproti dřívějšku vypadávají vlasy minimálně. Mám dokonce pocit, že se mi zlepšila i pleť a nehty.“ (Jaroslava H.)

IMMUNITY by Anna Brandejs

Nabijte se látkami, které v této nejisté době přispívají ke správnému fungování imunitního systému! Objevte sílu lipozomálního vitamín C a extraktu z kořene kurkumy. Navíc v něm najdete extrakt z černého pepře, který zvyšuje účinnost kurkumy a vitamínu C. Nejvyšší možná čistota produktu, bez jakýchkoliv chemických příměsí, ochucovadel, protispékavých látek, bez GMO, laktózy a éček vám zaručí vaše odolnější já.

Immunity by Anna Brandejs, k zakoupení na www.medaprex.cz

Veškeré produkty k zakoupení na www.medaprex.cz

Související články