Home office salón - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Home office salón

Home office salón

autor: estation

Dokonalý vlasový styling zvládnete kdykoli v pohodlí domova s exkluzivní řadou produktů Rowenta Ultimate Experience. Profesionální žehlička, vysoušeč s digitálním bezkartáčovým motorem a kulmofén inspirovaný zkušenostmi francouzských kadeřníků…jako byste doma měli špičkového profesionála, který vám pomůže se šetrným stylingem.

 „Foukanou jako od kadeřníka s perfektními detaily vytvoříte s kulmofénem Rowenta Ultimate Experience, stejně tak dokonalého hairstylingu dosáhnete se žehličkou Rowenta Ultimate Experience, která je certifikovaná pro kadeřnické salóny. A pokud si chcete pouze udržet zdravé vlasy plné lesku – doporučuji je vždy po umytí vyfoukat. Pokud si rádi umýváte vlasy večer, i tak je před spaním vysušte, přes noc by se pořádně zacuchaly a povrch vlasu se tak může potrhat. Vlasy začnou být chlupaté a snadno se polámou. Také tím trpí vlasová pokožka, na které se časem objeví kožní problémy a plísně, které zapříčiní vypadávání vlasů. Pro rychlé, a hlavně zdravé vysoušení doporučuji vysoušeč Rowenta Ultimate Experience s technologií, které mění vzduch v péči a díky digitálnímu bezkartáčovému motoru vydrží až dvakrát déle než běžné vysoušeče,“ říká profesionální kadeřník Petr Heidinger.

Ultramoderní vysoušeč Rowenta Ultimate Experience (CV9820)

poskytuje nadstandardní péči s jedinečnou technologií Air-to-Care. Při foukání totiž mění vzduch v péči – vlasům podle potřeby dodává pozitivní nebo negativní ionty, které zabraňují lámání a ničení vlasů. Vlasy jsou pak hladké a lesklé. Navíc disponuje digitálním bezkartáčovým motorem, který zajišťuje až dvakrát delší životnost vysoušeče! Integrovaný koncentrátor, vylepšená ergonomie a Smart Memory, která uchovává přesná nastavení od posledního použití, zajištují maximální komfort při vysoušení a hairstylingu. S funkcí permanentního studeného vzduchu, kterou najdete v nabídce teplot, si účes perfektně zafixujete, aby vydržel dokonalý po celý den.

S efektivní žehličkou Rowenta Ultimate Experience (SF8210)

bezstarostně vytvoříte účes jako ze salónu – vlasy můžete vyžehlit, navlnit nebo natočit vždy s perfektními výsledky. 3D žehlící pláty s výjimečně hladkým minerálním povrchem zaručují konstantní a optimální kontakt – přizpůsobí se každému typu vlasů a díky jejich bezchybné kluznosti nedochází k tahání ani lámání vlasů. Žehlička je vybavena unikátní technologií Thermocontrol, která dokonale distribuuje teplo pro rovnoměrné výsledky: od kořínků ke konečkům. Při žehlení je ve vlasech zachován 100% keratin, vlasy se lesknou a jsou hladké. 

Kulmofén Rowenta Ultimate Experience (CF9620)

je brilantním řešením 2v1 pro vytvoření perfektního účesu jako od kadeřníka. Rychle vysušených a dokonale upravených vlasů dosáhnete díky důmyslné patentované technologii spojené s elegantním designem. Oproti běžným rotačním kartáčům je Rowenta Ultimate Experience menší a lehčí, a co je důležité – jeho hmotnost je vyváženě rozložená. Okamžitý profesionální výsledek získáte s ovládáním Style Assist se třemi stylingovými programy, které automaticky upravují teplotu a rychlost otáčení. Součástí balení jsou 3 kartáče pro různé typy vlasů: první jednoduše zkrotí nepoddajné a husté vlasy, druhý dodá jemným a plihnoucím vlasům parádní objem a třetí se postará o podtočení ofiny či jiné detaily. Rovnoměrný proud vzduchu, účinný generátor iontů a PRO keratinové štětiny se bezpečně postarají o zářivý a hedvábně hladký vzhled vlasů.

Francouzská rodinná firma Groupe SEB, na českém trhu známá díky značkám Tefal, Rowenta či Krups, se v rámci svého projektu zavazuje k Opravitelnosti výrobků po dobu 10 let – to platí již pro celých 95 % produkce společnosti.

Více informací

www.rowenta.cz

Oficiální e-shop značky 

www.homeandcook.cz

Související články