Věnujte letos k Vánocům stylové hýčkání v lázních - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Věnujte letos k Vánocům stylové hýčkání v lázních

Věnujte letos k Vánocům stylové hýčkání v lázních

autor: estation

Nechte se zlákat nabídkou lázní Mandarin Oriental, Prague a nadělte sobě či svým blízkým stylové hýčkání a legendární služby hotelu. Lázně umístěné v bývalé renesanční kapli, které si oblíbily i světové celebrity, a origininální  procedury se stanou nezapomenutelným dárkem, za který vám vaši blízcí budou ještě dlouho děkovat. Na listopad i prosinec si navíc lázně připravily několik zajímavých akcí, které vám jistě pomohou se správným výběrem dárku.

Časový rituál

Vyzkoušejte naši nejholističtější proceduru a dovolte našim zklušeným teraputům využít svůj talent k navržení lázeňského rituálu přímo na míru vašim potřebám. Stačí si pouze zarezervovat čas a rozhodnout se až na místě. Od listopadu navíc můžete využít také speciální služby zkušeného fyzioterapeuta a pokud dorazíte s knírkem (i umělým) získáte na proceduru 10% slevu.

Tichá noc – 8. prosince 2021 

Ve stále hektičtějším a urbanizovaném světě se ticho stává cennou komoditou. Lázně hotelu Mandarin Oriental už tradičně reagují na tuto situaci a nabízí po celém světě 8. prosince 2021, noc ticha a kompletního digitálního detoxu. V Praze bude Tichá noc věnovaná kvalitnímu spánku, hosté si budou moci zarezervovat speciální spánkový workshop navazující masáží Deep Sleep pro hluboký a kvalitní spánek. Workshop proběhne v 17.00 a 18.30 hodin. 

Fantasy Shopping – 15. prosince 2021

Lázně Mandarin Oriental, Prague otevřou dveře výjimečně i ve středu 15. prosince 2021 od 14.00 do 20.00 hodin pro všechny, kteří budou chtít zakoupit oblíbené produkty či dárkové certifikáty za atraktivní cenu. Je to skvělá příležitost jak nakoupit vánoční dárky beze spěchu v příjemném prostředí lázní, pro hosty bude připraveno také tématické vánoční občerstvení. Během dne představí lázně také vánoční novinky z dílny hotelové ambassadorky Dary Rolins.

Pro více informací a rezervace prosíme kontaktujte  Spa Concirege na moprg-spa@mohg.com nebo na teleffonním čísle +420 233 088 650.

Související články