Podzim v rukou léčivých bylin - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Podzim v rukou léčivých bylin

Podzim v rukou léčivých bylin

autor: estation

Ecce Vita a její „bylinářský tým“ prozrazuje, jak zůstat na podzim ve formě a nepodlehnout splínu ani nachlazení. Všechny doporučené bylinné směsi jsou opravdovými originály a receptury jsou velmi pečlivě sestavovány tak, aby bylinky byly spolu šťastné a krásně se podpořily. Využívá se tak synergie, kde se vlastnosti jednotlivých bylin krásně prolnou a znásobí.

Čaj Dobrá nálada

Víte, že dobrou náladu navodíte i tak, že se jednoduše začnete usmívat? Rozhlédněte se kolem, vždyť podzim je tak plný barev a života. K lepší náladě vám určitě pomůže také šálek naší bylinné směsi Dobrá nálada.

Z jakých bylinek se skládá směs Dobrá nálada?

Najdete zde 7 bylinek, které podporují pozitivní náladu, duševní zdraví, kognitivní funkce, přispívají k relaxaci a duševní pohodě. Heřmánek pravý a meduňka lékařská podporují pozitivní náladu, duševní zdraví, relaxaci a fyzickou pohodu. Pastala rozkladitá neboli „Damiána“ má pozitivní vliv na duševní a kognitivní zdraví, pomáhá udržovat dobré sexuální vztahy, má vliv na kontrolu tělesné hmotnosti, podporuje duševní pohodu, pomáhá vyrovnat se se stresem.

 

Směs Zdravé ledviny a Močové cesty

Ledvinám a močovému měchýři nesvědčí stres ani zima, právě proto, byste se měli na podzim a v zimě zaměřit na jejich posílení. Naše tělo se právě teď adaptuje z teplých letních dnů na sychravé počasí, je tudíž náchylnější na virové infekce. 

Jaké bylinky jsou vybrané pro směs Zdravé ledviny?
Celík zlatobýl podporuje normální funkci močové soustavy, patří mezi antioxidanty, posiluje celkovou obranyschopnost. Truskavec podporuje správnou funkci močových cest. Bříza bělokorá přispívá k detoxikaci, má vliv na normální funkce močových cest a ledvin. Vřes obecný má příznivý vliv na ledviny a močové cesty. 

Co najdete ve směsi Močové cesty?
Směs byla navržena speciálně pro ženy na podporu činnosti močového měchýře, ledvin, dolních močových cest a přirozené obranyschopnosti. 

 

Bylinná směs Imuhelp

Na podpoře obranyschopnosti organismu musíme pracovat celý rok a obzvlášť na konci léta, kdy přichází chladné období.  Nezapomínejte na kvalitní spánek, dostatek pohybu, zdravý jídelníček a šálek čaje plného antioxidantů a posilujících bylin.  

Které bylinky podpoří naši obranyschopnost ve směsi Imuhelp?
Najdete zde 7 úžasných bylin mezi které patří třapatka nachová spolu s mateřídouškou. Podporuji dýchací systém. Bez černý, lípa srdčitá a růže šípková jsou antioxidanty a podporují imunitní systém. Tužebník jilmový a řemdihák plstnatý podporují přirozenou obranyschopnost těla.

 

 

Bylinná směs Zdravé průdušky

Když už dojde na nějaký kašel a rýmu, sáhněte po osvědčené receptuře. U nás v Ecce Vita neduhy na průduškách tímto čajem zaženeme v cuku letu.

Co najdete ve směsi Zdravé průdušky?
Tato směs bylin byla navržena pro podporu normálních funkcí dýchacího systému a přirozené obranyschopnosti. Jitrocel kopinatý je antioxidant, podporuje imunitu normální funkce dýchacího systému. Divizna velkokvětá podporuje normální stav slizničních buněk. Proskurník lékařský podporuje dýchací systém. Jablečník je antioxidant, podporuje dýchací systém a relaxaci.

 

 

Související články