Zabraňte vypadávání vlasů díky tomuto high-tech šamponu - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Zabraňte vypadávání vlasů díky tomuto high-tech šamponu

Zabraňte vypadávání vlasů díky tomuto high-tech šamponu

autor: estation

Účinnost byla potvrzena klinickými testy. 90 % uživatelů potvrdilo snížení vypadávání vlasů.

Vypadávání a řídnutí vlasů je pro většinu lidí velmi stresujícím zážitkem. Díky dlouholetým vědeckým výzkumům však jde o stav, se kterým se již nemusíte smiřovat. Experimenty a klinické testy odhalily pět nejúčinnějších látek, které efektivně blokují DHT hormon zodpovědný za ztrátu vlasů u mužské části populace. Při výběru své vlasové péče si proto pohlídejte, zda ve složení tyto látky najdete. Může se vám to jedině vyplatit.

Šampon REVITA je jedním z nejsilnějších a nejúčinnějších šamponů proti vypadávání vlasů. Obsahuje silnou kombinaci aktivních složek včetně blokátorů dihydrotestosteronu (DHT), ketokanolu a kofeinu pro stimulaci růstu vlasů. Je vhodný pro muže i ženy, kteří chtějí zastavit padání vlasů a podpořit jejich růst. 

Šampon REVITA, cena 640Kč, 205ml

Co je to DHT? 

Dihydrotestosteron je mužský pohlavní hormon, který hraje v padání vlasů zásadní roli. Způsobuje smršťování vlasových folikul, které postupně produkují stále tenčí a jemnější vlasová vlákna. Vlasy postupně přestávají růst úplně, vypadávají a jejich místo zabírají jemné průhledné chloupky. Přestože jde o mužský hormon, má na svědomí vypadávání vlasů také u žen. 

V posledních dvaceti letech se vědci snažili důkladně porozumět mechanismům vedoucím k padání vlasů vlivem DHT. Ukázalo se, že jednou z nejefektivnějších cest, jak tomu zabránit, je potlačení tohoto hormonu přímo v pokožce hlavy. A to za pomoci takových látek, které dokáží DHT zablokovat a zabránit řídnutí vlasů. Konkrétně se jedná o ketokonazol, kofein, kyselinu azelaovou nebo serenoau plazivou – látky, jež jsou obsaženy v šamponu REVITA. 

Vyzkoušejte klinicky prověřené přípravky na ošetření vlasů a vlasové pokožky od americké kosmetické firmy DS Laboratories. Inovativní receptury šamponů proti padání vlasů, vlasových sér a aktivátorů obsahují výše zmíněné účinné látky a efektivně léčí různé typy padání vlasů – u mužů i žen. Za cenu 640 Kč k dostání na www.aurio.cz

Související články