Objevte švýcarského specialistu na bezpečné opalování - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Objevte švýcarského specialistu na bezpečné opalování

Objevte švýcarského specialistu na bezpečné opalování

autor: estation

Nelamte si hlavu s tím, jaký opalovací krém si pořídit na letošní léto. My jsme ten ideální našli za vás.

Příběh značky začíná v roce 1938, kdy se při výstupu na horu Piz Buin švýcarský student chemie a horolezec Franz Greiter ošklivě spálil od sluníčka. Svou špatnou zkušenost proměnil ve výzvu a vyvinul pokrokový produkt, který poskytoval efektivní ochranu proti slunci. V roce 1946 se svou ženou Margo založili značku Piz Buin®, prvního výrobce účinných krémů chránících před slunečními paprsky. Je na čase si je představit blíže.

 

INSTANT GLOW

Unikátní opalovací přípravek, který dodá pleti zářivě zdravý vzhled od první aplikace.

INSTANT GLOW OPALOVACÍ SPREJ / SKIN ILLUMINATING SUN SPRAY

Obsahuje jemné, světlo odrážející částečky, které okamžitě rozjasní Vaši pleť zlatavým nádechem, který podtrhne Váš přirozený tón pokožky. Sprej poskytuje okamžitou a efektivní UVA/UVB ochranu. Rychle se vstřebávající, nemastné a nelepivé složení hydratuje pokožku. Vodě a potu odolné. Neobsahuje samoopalovací složky.

Piz Buin Instant Glow Spray SPF30 opalovací krém, cena 519 Kč, 150ml

Piz Buin Instant Glow Spray SPF15 opalovací krém, cena 499 Kč, 150ml

 

TAN & PROTECT

Řada, která díky speciální technologii MELATINE ™ urychlí přirozený proces opalování a zvýší jeho intenzitu.

TAN & PROTECT OPALOVACÍ OLEJOVÝ SPREJ / TAN INTENSIFYING SUN OIL SPRAY

Tan & Protect Tan Intensifying Sun Oil Spray urychluje přirozený proces opalování. Poskytuje pleti intenzivní hydrataci, výživu a základní vitamíny. Obsahuje revoluční technologii HELIOPLEX™, která chrání pokožku před slunečním zářením. Revoluční technologie účinně odráží negativní složky slunečního záření a výsledkem je neporušená a zdravá opálená pokožka.

Piz Buin TAN & PROTECT Oil Spray SPF30, cena 549 Kč, 150ml

Piz Buin Tan Accelerating Oil Spray SPF15 opalovací olej urychlující opalování, cena 529 Kč, 150 ml

 

TAN & PROTECT OPALOVACÍ MLÉKO VE SPREJI / TAN INTESIFYING SUN SPRAY

Tan & Protect Tan Intensifying Sun Spray urychluje přirozený proces opalování. Poskytuje pleti intenzivní hydrataci, výživu a základní vitamíny. Obsahuje revoluční technologii HELIOPLEX™, která chrání pokožku před slunečním zářením. Revoluční technologie účinně odráží negativní složky slunečního záření a výsledkem je neporušená a zdravá opálená pokožka.

Piz Buin TAN & PROTECT Spray SPF15, 529 Kč, 150ml

 

Piz Buin TAN & PROTECT Spray SPF30, 519 Kč, 150ml

MOISTURISING   

Účinná ochrana proti slunci s hydratačními složkami a vitamínem E, který zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky. Odolné proti vodě a potu.

ULTRA LEHKÝ OPALOVACÍ SPREJ / ULTRA LIGHT SUN SPRAY

Ultra Light Sun Spray přináší celkovou a fotostabilní ochranu před UVA/UVB paprsky, takže chrání pokožku před spálením a předčasným stárnutím (díky vitamínu E). Rychle se absorbuje, zajišťuje celodenní hydrataci pokožky a zabraňuje vysoušení.

Piz Buin Ultra Light Hydrating Spray SPF15 lehký hydratační opalovací sprej, cena 499 Kč, 200 ml

Piz Buin Ultra Light Hydrating Spray SPF30 lehký hydratační opalovací sprej, cena 519 Kč, 200 ml

 

HYDRATAČNÍ OPALOVACÍ MLÉKO / MOISTURISING SUN LOTION 

Moisturising Sun Lotion přináší celkovou a fotostabilní ochranu před UVA/UVB paprsky, tudíž chrání pokožku před spálením a předčasným stárnutím (díky vitamínu E). Rychle se absorbuje, zajišťuje celodenní hydrataci pokožky a zabraňuje vysoušení.

Piz Buin Moistrising Lotion SPF15 hydratační gelový opalovací krém, cena 459 Kč, 200 ml

Piz Buin Moisturising Lotion SPF30 hydratační opalovací krém, cena 479 Kč, 200 ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BALZÁM NA RTY S ALOE VERA / MOISTURISING SUN  LIPSTICK ALOE VERA EXTRA CARE

Ochrana citlivé pokožky rtů před UVA/UVB zářením a potřebná hydratace po celý den s Aloe Vera.

Piz Buin Balzám na rty s Aloe Vera SPF30, cena 159 Kč, 4,9g

 

ALLERGY

Linie produktů vyvinutá speciálně pro citlivou až alergickou pleť. Poskytuje celodenní hydrataci a předchází vysoušení a loupání pokožky. Neobsahuje barviva a látky vyvolávající alergie.

ALLERGY OPALOVACÍ MLÉKO / ALLERGY SUN SENSITIVE SKIN LOTION

Allergy Lotion Sun Sensitive Skin Lotion je opalovací mléko, které obsahuje revoluční technologii HELIOPLEX™, která chrání pokožku před slunečním zářením. Tato technologie účinně odráží negativní vlivy slunečního záření a výsledkem je neporušená a zdravá opálená pokožka. Současně předchází vzniku sluneční alergie a má výrazný zklidňující účinek. Zajišťuje celkovou a fotostabilní ochranu před UVA/UVB paprsky, chrání pokožku před spálením a předčasným stárnutím. Poskytuje celodenní hydrataci a předchází vysoušení a loupání pokožky. Je mimořádně odolný vůči vodě (vydrží až 80 minut pobytu ve vodě). Neobsahuje barviva a látky vyvolávající alergie.

Piz Buin Allergy Lotion SPF15 opalovací krém pro citlivou pokožku, cena 529 Kč, 200 ml

Piz Buin Allergy Cream SPF30 opalovací krém pro citlivou pokožku, cena 549 Kč, 200ml

 

 

 

 

 

 

 

 

Piz Buin Allergy Lotion SPF50+ opalovací krém pro citlivou pokožku tváře, cena 569 Kč, 200 ml

 

ALLERGY OPALOVACÍ SPREJ / ALLERGY SUN SENSITIVE SKIN SPRAY

Allergy Sun Sensitive Skin Spray je opalovací přípravek, který napomáhá předcházet sluneční alergii. S exkluzivní technologií HELIOPLEX™ a fotostabilními filtry chrání citlivou pokožku před škodlivým UVA a UVB zářením a minimalizuje případnou alergickou reakci. Obsahuje zklidňující složku CALMANELLE™, která redukuje podráždění způsobené slunečním zářením. Hydratační komplex poskytuje pleti ideální množství hydratace a předchází jejímu loupání, navíc obsahuje vitamín E, který působí preventivně proti předčasnému stárnutí. Přípravek je odolný vůči potu a vodě.

Piz Buin Allergy Spray SPF15 opalovací sprej pro citlivou pokožku, cena 529 Kč, 200 ml

Piz Buin Allergy Spray SPF30 opalovací sprej pro citlivou pokožku, cena 549 Kč, 200 ml

 

ALLERGY KRÉM NA OBLIČEJ / ALLERGY SUN SENSITIVE SKIN FACE CREAM

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Face Cream je opalovací přípravek na obličej, který napomáhá předcházet sluneční alergii. S exkluzivní technologií HELIOPLEX™ a fotostabilními filtry chrání citlivou pokožku před škodlivým UVA a UVB zářením a minimalizuje případnou alergickou reakci. Obsahuje zklidňující složku CALMANELLE™, která redukuje podráždění způsobené slunečním zářením. Hydratační komplex poskytuje pleti ideální množství hydratace a předchází jejímu loupání, navíc obsahuje vitamín E, který působí preventivně proti předčasnému stárnutí. Přípravek je odolný vůči potu a vodě.

Piz Buin Sun Sensitive Skin Face Cream SPF30 opalovací krém na tvář, cena 429 Kč, 40 ml

Piz Buin Sun Sensitive Skin Face Cream SPF50+ krém na obličej na opalování, cena 499 Kč, 50ml

 

HYDRO INFUSION

NOVINKA

HYDRATAČNÍ GELOVÝ OPALOVACÍ KRÉM/SUN GEL CREAM

Inovace od značky PIZ BUINochrana lehká jako voda. Fluidní textura v kombinaci se suchým finišem a vysokým ochranným faktorem. Okamžitě osvěží a hydratuje pokožku vyčerpanou slunečním zářením, zanechá ji hedvábně hebkou a zdravě vypadající. Zároveň chrání pokožku před poškozením chlórem či slanou vodou. Odolává potu i vodě. Nezanechává mastný film a bílé stopy. Obsahuje vitamín E, antioxidant úrčený k ochraně pleti proti volným radikálům. Produkt vhodný pro denní používání, i pod make-up.

Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF15 hydratační gelový opalovací krém, cena 549 Kč, 150 ml

Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF30 hydratační gelový opalovací krém, 589 Kč, 150 ml

 

PÉČE PO OPALOVÁNÍ

AFTER SUN

ZKLIDŇUJÍCÍ A CHLADIVÉ HYDRATAČNÍ MLÉKO PO OPALOVÁNÍ S ALOE VERA A MENTOLOVÝM EXTRAKTEM /SOOTHING & COOLING MOISTURIZING LOTION WITH ALOE VERA AND MINT EXTRACT

Soothing & Cooling Lotion je zklidňující a chladivě hydratační mléko po opalování. Přináší okamžitou a dlouhotrvající hydrataci díky obsahu Aloe Vera a příjemný chladivý efekt díky mentolovému extraktu. Má lehké, nemastné a okamžitě se vstřebávající složení, které vyrovnává přirozenou hydrataci pokožky a obsahuje vitamín E, který chrání pokožku před stárnutím. Vhodný pro všechny typy pleti i věkové kategorie.

Piz Buin Soothing Cooling Moisturising Lotion zklidňující a chladivý krém po opalování, cena 459 Kč, 200 ml

Piz Buin SUN Soothing Cooling Moisturising Lotion zklidňující a chladivý krém po opalování, cena 529 Kč, 400 ml

 

INTENZIVNÍ HYDRATAČNÍ MLÉKO PO OPALOVÁNÍ VE SPREJI / INSTANT RELIEF MIST SPRAY

Instant Relief Mist Spray obsahuje Tanimel, rostlinný extrakt zintenzivňující opálení, stimuluje přirozenou produkci pigmentu. Rychle se vstřebává a poskytuje pleti 24H hydrataci. Pomáhá zabraňovat olupování kůže a zklidňuje sluncem podrážděnou pokožku. V praktickém spreji.

Piz Buin Instant Relief Mist Spray zklidňující sprej po opalování, cena 499 Kč, 200 ml

 

APLIKACE OPALOVACÍCH PRODUKTŮ PIZ BUIN

Naneste rovnoměrně a v dostatečném množství před sluněním a podle potřeby obnovujte. Aplikace menšího množství má za následek výrazné snížení úrovně ochrany. Po koupání, osušení, nebo při pocení aplikaci opakujte. I když používáte ochranu proti slunečnímu záření, vyhněte se polednímu slunci a dlouhému pobytu na slunci a kojence a děti nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Produkty PIZ BUIN zajišťují celkovou a fotostabilní ochranu před UVA/UVB paprsky, chrání pokožku před spálením a předčasným stárnutím.

K dostání ve FAnn parfumeriích, na e-shopu www.fann.cz, v drogériích DM a u nezávislých prodejců.

Související články