Hvězda mezi šampony uvádí novinku pro blondýnky - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Hvězda mezi šampony uvádí novinku pro blondýnky

Hvězda mezi šampony uvádí novinku pro blondýnky

autor: estation

Už žádné odlesky do žluta, ale ta nejkrásnější blond, co si jen umíte představit!

Pokud jste blond, zajisté důvěrně znáte nekonečný boj se zlatavými podtóny ve vašich vlasech. Především během letních měsíců, kdy si užíváme sluníčka a vodních radovánek, často prodlužujeme dobu mezi návštěvami kadeřnického salonu a původní odstín vlasů se postupně vymývá. Nezbývá nic jiného, než sáhnout po jednom z celé řady fialových produktů, které vašim vlasům slibují opětovné dodání studených odlesků. 

Představení nového šamponu značky MOROCCANOIL tedy nemohl být načasován lépe. Obsahuje směs fialových pigmentů a technologii Argan ID, která přenáší pozitivně nabité mikrokapsule s arganovým olejem dovnitř negativně nabitých vlasů. Obsažené antioxidanty obnovují a regenerují poškozená vlasová vlákna, což je důležité především u barvených vlasů. Tím se liší od spousty “podobných” produktů, které často sice “napraví” odstín vlasů, ale postrádají pečující vlastnosti a vlasy pouze tónují a čistí.

 

Proč je to vše celé potřeba?

Ptáte se, proč je nevyhnutelné používat specifické produkty pro blond vlasy? Proč se vlastně tón vlasů mění? Důvodů je celá řada – od znečištění životního prostředí, přes minerály obsažené ve vodě, až po samotnou vlasovou barvu, která může “vytáhnout” zlatavé odstíny na povrch vlasu. Než tento produkt poprvé použijete, máme pro vás užitečnou radu. Zkuste jej nechat 3-5 minut působit, než jej opláchnete. Umožníte tak produktu intenzivněji tónovat vlasy. Poté nezapomeňte použít kondicionér a především si užívat nového studeného tónu vašich vlasů.

 

Související články