Australská dekorativní kosmetika Ere Perez nově v Česku - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Australská dekorativní kosmetika Ere Perez nově v Česku

Australská dekorativní kosmetika Ere Perez nově v Česku

autor: estation

Novinkou v portfoliu Myskina, oblíbeného concept storu a e-shopu s výjimečnými niche parfémy a kosmetikou, je australská značka přírodní dekorativní kosmetiky Ere Perez.

Antioxidanty, vitamíny, minerální pigmenty a rostlinné oleje v ní obsažené zaručují, že své majitelky nejen zkrášlí, ale poskytnou jim také potřebnou péčiVybírat mohou z několika odstínů výživných ovesných make-upů, řasencek, tvářenek, kukuřičného pudru a také paletek očních stínů s heřmánkovým extraktem. Produkty Ere Perez jsou lehké, nezatěžují pleť ani neucpávají póry. Nejsou testovány na zvířatech a neobsahují syntetická barviva, minerální oleje, parabeny ani další škodlivé chemické látky.

Australská značka Ere Perez, pojmenovaná po své zakladatelce, vznikla v roce 2004. Era, původem z Mexika, se rozhodla zakotvit v australském Sydney, kde záhy založila vlastní kosmetickou značku inspirovanou láskou a respektem k přírodě. Dveře do světa přírodní dekorativní kosmetiky jí otevřela dnes již kultovní řasenka s obsahem mandlového oleje. Při výrobě kosmetiky používá výhradně kvalitní přírodní suroviny, veškeré produkty nesou označení Vegan, Cruelty FreeNon GMONO CO2.

Ere Perez – Mandlová řasenka, černá, cena 639 Kč, 10 ml

Vybraný sortiment lze zakoupit v e-shopu www.myskino.cz.

 

Související články