Jak pečovat o rty v podzimním období? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak pečovat o rty v podzimním období?

Jak pečovat o rty v podzimním období?

autor: estation

Studený vítr našim rtům nesvědčí a v posledních týdnech je navíc musíme skrývat pod rouškou. Proto by si právě v těchto dnech zasloužili speciální péči. Máme pro vás pár tipů, díky kterým budou vaše rty krásné i v těchto nepříznivých podmínkách.

Peeling pro hebké rty

Výborným pomocníkem pro tyto dny je peeling na rty.

Příjemným zážitkem bude ve spojení s cukrovým peelingem Barry M Lib Scrub. Tento produkt je nabitý antioxidanty a vitaminem E. Obsahuje také olivový olej, avokádo a jojobový olej. Navíc můžete vybírat z neodolatelných příchutí. Naším favoritem je peeling s jablečnou příchutí.

Barry M Lip Scrub Apple
peeling na rty, cena 209 Kč, 25 g

Doporučujeme ho použít večer po odlíčení. Naneste jej na vlhké rty, jemně masírujte a poté opláchněte. Účinek uvidíte okamžitě, vaše rty budou jemnější a krásně hydratované.

Extra péče 

Po peelingu můžete použít balzám, který vaše rty krásně vyživí a zajistí jim potřebnou hydrataci. Vyzkoušejte vyživující balzám a noční masku na rty v jednom – Barry M Lip Rehab.  Je to ideální pomocník pro namáhané, unavené nebo suché rty. Elixír, který o rty pečuje buď jako noční maska nebo jako balzám během dne. Obsahuje avokádový olej, který uklidňuje a pečuje o popraskané rty, olej z konopných semen rty hydratuje a antioxidant vitamin E předchází poškození z UV.

Barry M Lip Rehab
vyživující balzám na rty, cena 229 Kč, 9 ml

Můžete jej použít na noc jako masku, ideálně po použití peelingu nebo kdykoliv během dne jako balzám. Pomůže vám napravit popraskané rty a zajistí ochranu před vnějšími vlivy. Vaše rty zanechá hebké a jemné.

Tip na závěr: Barva pro lepší náladu 

Unikátní odstín na míru vaší aktuální náladě? Ten vám zajistí měnící se rtěnka Barry M Colour Changing. Po nanesení se přizpůsobí přímo vašim rtům a vytvoří tak jedinečný odstín, který budete mít jen vy. Navíc má příjemně krémovou strukturu a dlouho vydrží. Naneste ji od středu ke koutkům a pak už jen čekejte na odstín, který se objeví na vašich rtech.

Barry M Colour Changing
rtěnka se změnou barvy podle nálady, cena 199 Kč, 4,5 g

O Barry M

Barry M je v Anglii kultovní značkou, která téměř 40 let nabízí širokou, barevností proslulou škálu make-upů, třpytek, rtěnek, řasenek a další dekorativní kosmetiky i doplňků. Vystihují ji především výrazné barvy a odvaha vytvářet nové trendy. Barry M si klade za cíl zkrášlit svět vysoce kvalitní, trendy a zároveň etickou kosmetikou. Proto byla značka již od svých počátků v osmdesátých letech „cruelty-free“, tedy netestuje své výrobky na zvířatech.  V současnosti přešla také na veganský koncept. 

 

 

Související články