Intenzivní obnova vlasů s novinkou od Olaplex - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Intenzivní obnova vlasů s novinkou od Olaplex

Intenzivní obnova vlasů s novinkou od Olaplex

autor: estation

Po několika letech vývoje přichází Olaplex s další revoluční novinkou určenou k ještě intenzivnější obnově vlasů. Navazuje tak na kultovní produkt No.3 Hair Perfector, který zachránil vlasy milionům spokojených zákazníků po celém světe. Novinka Olaplex No.8 Bond Repair Moisture Mask poskytuje vlasům ještě intenzivnější opravu, více lesku, hebkosti a hydratace, a to již za pouhých 10 minut!

OLAPLEX N°. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK je víceúčelová, vysoce koncentrovaná opravující maska na vlasy, která hydratuje, uhlazuje a dodává vlasům lesk a zmírňuje jejich poškození. Neobsahuje sulfáty, ftaláty, parabeny ani lepek a její složení je čistě veganské. Airless dávkovač umožní precizní dávkování ideálního množství produktu potřebného k tomu, aby vlasy získali více lesku a síly. Maska je ideální pro poškozené vlasy, kterým chybí hydratace, síla a zdravý vzhled.

Použití je snadné a nezabere zbytečné množství času. Aplikujte na šamponem umyté a vlhké vlasy od jejich poloviny až ke konečkům a pečlivě zapracujte do vlasů. Nechte působit 10 minut. Pečlivě opláchněte. Po použití masky již není nutné použít kondicionér, maska má stejnou hodnotu pH. Maska je určena pro intenzivnější ošetření a kondicionér pro denní použití.

Pro normální vlasy se doporučuje masku používat jednou týdně. Na kudrnaté nebo chemicky ošetřené vlasy, které potřebují více hydratace, lze použít 2-3krát týdně. Pro intenzivní domácí ošetření používejte masku v kombinaci s produkty No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment a No.3 Hair Perfector!

Dostupné na www.olaplex.cz, 799 Kč.

Související články