Konec vysušujícím dezinfekcím jednou pro vždy! - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Konec vysušujícím dezinfekcím jednou pro vždy!

Konec vysušujícím dezinfekcím jednou pro vždy!

autor: estation

V současnosti řeší každá žena otázku, jak pomoci svým rukám v době, kdy musíme všude používat dezinfekci. Bioderma proto připravila novou generaci dezinfekčního prostředku na ruce Biphase Lipo alcoolique, který zaručeně eliminuje 99,9 % virů, bakterií a kvasinek. Jedná se o maximálně účinný dezinfekční prostředek s maximální šetrností k jemné pokožce vašich rukou. Díky revolučnímu produktu 2v1 už nemusíte nosit v kabelce dezinfekci a hydratační krém na ruce. Stačí do ní vložit Biphase Lipo alcoolique a vždy budete mít po ruce účinnou dezinfekci a prvotřídní výživu v jednom. 

Stejně tak ji mohou používat i děti, k jejichž pokožce je velmi šetrná. Navzdory častému dezinfikování rukou zůstává pokožka hedvábná jako měkký samet a k tomu je doplněna o potřebné lipidy. Už žádná vysušená a popraskaná pokožka rukou a také už žádné zbytečné hledání v kabelce. Pokud máte rádi svoje ruce, používejte Biphase Lipo alcoolique, poděkují vám.

„V dnešní době se setkáváme s nutností používání dezinfekce několikrát denně. Alkoholová dezinfekce ničí viry i bakterie, ale také může oslabovat přirozenou kožní bariéru rozpouštěním lipidových částic. To může vést k vysušování kůže a ke vzniku ekzémů. Produkt od firmy Bioderma kompenzuje snížení obsahu lipidů v kůži díky speciálním biomimetickým lipidům. Během dezinfekce kůže dochází k odstranění mikroorganismů a zároveň je kůže chráněna před vysušením,“ vysvětluje zkušená dermatoložka MUDr. Lucie Jarešová.

Společnost NAOS prostřednictvím své značky BIODERMA řešila právě obavy z narušení kožní bariéry, ke které často dochází v důsledku používání dezinfekce na bázi alkoholu. Výzkum NAOS obavy potvrdil a tato zjištění podporují i jiné průzkumy. Například ve Francii 97 % zdravotníků uvádí vznik onemocnění kůže a 76 % zdravotníků potvrdilo, že se u nich objevila dermatitida. V průzkumech se často objevují i problémy jako svědění či praskání kůže. Tomu je však s touto novinkou okamžitý konec.

Zkušenost šéfredaktorky magazínu LUXURY:

„Tak dlouho jsem hledala šetrnou dezinfekci na ruce, až jsem se konečně dočkala. Kromě toho, že nemá nepříjemný zápach, nevysušuje ruce ani nehtové kůžičky, má také hezké balení a příjemnou konzistenci, na které jsem se stala skoro závislou. Některé dezinfekční gely mi ničily nejen mé ruce, ale také lak na nehty, což se u tohoto zázraku od Biodermy rozhodně neděje. Dělám si zásoby, protože cítím, že tento produkt bude brzy pro svou popularitu nedostatkovým zbožím!“, říká Klára Dedková, šéfredaktorka magazínu LUXURY.

Související články