Vyjděte podzimu vstříc se silnou imunitou - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Vyjděte podzimu vstříc se silnou imunitou

Vyjděte podzimu vstříc se silnou imunitou

autor: estation

Podzim pomalu klepe na dveře. A kromě krásně zbarvených stromů s sebou přináší i stále více deštivého a chladného počasí. Právě v takovém období zvýšeného výskytu viróz nebo při větší pracovní zátěži bychom neměli zapomínat na dostatečnou podporu naší imunity. Proto jsme vyvinuli rostlinné kapsle, které jsou plné extraktů z hlívy ústřičné, plodů vysokohorského rakytníku a bovinního kolostra.

Blahodárné účinky hlívy ústřičné patří k pokladům čínské medicíny. Zatímco východní léčitelé ji používali už po staletí, v západní světě se začala používat až ve 20. století. My na hlívu ústřičnou nedáme dopustit, působí totiž protizánětlivými, protivirovými a protibakteriálními účinky. Navíc je plná betaglukanů, které podporují imunitní systém nejen při fyzickém či psychickém vyčerpání, ale také při chronické únavě.

Bez céčka to nepůjde

V boji s imunitou ji skvěle doplní plody rakytníku tibetského, který je plný vitamínu C. Oproti známějšímu rakytníku řešetlákovému sklízenému i v České republice, obsahuje více než třikrát tolik vitamínu C a dalších nutrientů. Právě tento vitamín podporuje normální funkci imunitního systému a také přispívá ke správné funkci nervového systému. A zvyšuje tak psychickou pohodu, jež je pro silný imunitní systém, který nepodlehne hned tak nějaké chřipce, rovněž velmi důležitá.

Výzvy předem pokořeny

„Abychom vaši imunitu podpořili přírodními produkty co nejvíce, přidali jsme do kapslí ještě bovinní kolostrum. To díky vysokému obsahu imunoglobulínů má vysoce příznivé účinky na celkovou obranyschopnost našeho organismu,“ přibližují majitelé značky. Rostlinné kapsle, které může užívat celá rodina včetně dětí od 3 let, jsou nadupané vitamíny. S nimi zvládnete nejen pochmurné a chladné počasí, ale i jakoukoli pracovní výzvu!

Tibet IMUN Caps, 60 kapslí

www.himalyo.cz

 

Související články