Jak na dokonale vydezinfikované prádlo a oblečení? - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak na dokonale vydezinfikované prádlo a oblečení?

Jak na dokonale vydezinfikované prádlo a oblečení?

autor: estation

Už naše prababičky věděly, že dezinfikovat prádlo a oblečení je prostě nezbytné. V porovnání s dnešní dobou na to musely složitě: nejprve prádlo vyvařily a následně vyžehlily, teprve potom už nebezpečí v podobě bakterií či virů skutečně nehrozilo. Žehlení sice nepatří mezi nejpopulárnější činnosti v domácnosti, ale v dnešní době je další nezbytností v dodržení přísných hygienických opatření. Máme pro vás několik tipů, jak si tuto činnost ulehčit a dokonce zpříjemnit. Pomoci vám k tomu mohou moderní „žehličky“ – ruční napařovače oděvů oblečení dokonale vyhladí a zároveň ho pomocí páry zbaví nebezpečných organizmů. 

A nejen to. Ruční napařovače oděvů skvěle poslouží třeba když ráno nestíháte, a před cestou do práce zjistíte, že vaše oblečení se ve skříni pomačkalo. S pomocí páry napařovače narovnáte pomačkanou látku, dáte jí formu a správný tvar. Vysoká teplota a parní ráz navíc pomohou odstranit viry, bakterie a roztoče. Jeho použití je navíc naprosto snadné a bezpečné.

Tefal Access Steam Pocket

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam Pocket (DT3030) hladce odstraní veškeré záhyby, pachy a účinným napařováním (1300 W) s parním výkonem 19 g/min. vydezinfikuje oblečení, a to bez žehlícího prkna. Nahřeje se už za 15 vteřin, hladkých výsledků dosáhnete opravdu během chvíle. Potěší vás také elegantní a kompaktní design – díky skládací hlavě můžete s napařovačem oděvů pohodlně cestovat, navíc jeho konstrukce je ultra lehká. S funkcí automatického vypínání se nemusíte bát, že byste při rychlém odchodu z domova napařovač nechali zapnutý. S napařovačem oděvů se bezstarostně postaráte o všechny typy tkanin, ať už máte v šatníku kousky z nejjemnějšího hedvábí, nebo třeba kolem sebe v domácnosti povrchy z juty. Intenzivní síla páry zlikviduje až 99,9 % nežádoucích bakterií a virů.

Tefal Access Steam+ 

Ruční napařovač oděvů Tefal Access Steam+ (DT8150E0) umožňuje rychlé a účinné napařování se skvělými výsledky i na poslední chvíli! S příkonem 1600 W a nepřetržitým regulovaným parním výkonem zajišťuje vynikající výsledky. U jemných tkanin lze použít parní výkon 17 g/min., zatímco u stupně Super Turbo si můžete užívat výkon 26 g/min. Napařovač Access Steam+ je připraven k použití během pouhých 40 vteřin a topná deska z litého hliníku s keramickým povrchem zajistí ještě lepší výsledky žehlení. Technologie vyhřívané žehlicí desky odstraňuje záhyby jediným vertikálním pohybem, aniž by bylo zapotřebí žehlicí prkno – super pomocník třeba v kanceláři, který oceníte při doladění vzhledu na poslední chvíli před důležitou schůzkou. To vše doplňují praktické funkce včetně vyjímatelného zásobníku na vodu o objemu 190 ml se snadným plněním pro delší žehlení, extra dlouhého 3metrového kabelu a aretace páry pro naprostou svobodu pohybu. K dispozici jsou navíc čtyři praktické nástavce: kartáčový nástavec pro žehlení silnějších látek, látkový nástavec pro použití u jemných tkanin a nástavec na puky. Intenzivní síla páry zlikviduje až 99,9 % nežádoucích bakterií a virů.

Tefal Access Steam First

Extra lehký a pohodlný ruční napařovač Tefal Access Steam First (DT6130E0) nabízí snadné napařování, kdykoli potřebujete. Tento kompaktní ruční napařovač se pyšní bleskově rychlým zahřátím do 15 sekund a vylepšenými bezpečnostními prvky jako je snadné dávkování páry podle potřeby a odnímatelná nádržka na vodu. Objevte kouzlo spolehlivého a bezproblémového napařování pro každý den, které je bezpečné pro použití na všechny látky, a to i ty nejjemnější. Navíc představuje intenzivní parní výkon v extra lehkém provedení: pro snazší každodenní péči o oděvy, ať už jste doma nebo na cestách. Bleskově rychlé zahřátí za pouhých 15 sekund, výkon 1300 W a stabilní proud páry 20 g za minutu jsou zárukou rychlého a účinného napařování. A to vše bez potřeby žehlicího prkna. Intenzivní síla páry zlikviduje až 99,9 % nežádoucích bakterií a virů.

Francouzská rodinná firma Groupe SEB, na českém trhu známá díky značkám Tefal, Rowenta či Krups, se v rámci svého projektu zavazuje k Opravitelnosti výrobků po dobu 10 let – to platí již pro celých 95 % produkce společnosti.

www.tefal.cz

Související články