100% přírodní prémiové Bio doplňky stravy - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » 100% přírodní prémiové Bio doplňky stravy

100% přírodní prémiové Bio doplňky stravy

autor: estation

Představujeme vám nizozemskou značku Royal Green šířící přesvědčení, že existuje pouze jediný způsob, jak si vychutnat život zdravě – v harmonii s přírodou. Pro výrobu svých doplňků stravy, Bio potravin a Bio čajů používají pouze ty nejkvalitnější suroviny, vždy čistě přírodní, absolutně bezpečné a pokud možno v Bio kvalitě.

Royal Green přináší 100% přírodní alternativu vyvážených vitamínových doplňků stravy. Stěžejní myšlenkou značky je celostní přístup ke zdraví člověka. Jak říká zakladatel Roy Jongens:

„Éra syntetických či izolovaných vitamínů a minerálů je podle nás dávno překonanou minulostí. Jsme skálopevně přesvědčeni, že celostní ́a Bio certifikované́vitamíny a minerály jsou pro tělo daleko přínosnější, mají ́širší záběr a tělo je lépe přijímá.“

Na základě tohoto přístupu už od roku 2018 vznikají certifikované vitamínové a minerální přípravky se synergickým efektem. Díky němu dokáže tělo z jedné kapsle přijmout větší množství podávané látky s vyšší mírou jejího využití než ze synteticky vyráběných produktů. Této efektivity Royal Green dosahuje pomocí harmonického kombinování živin a využíváním 100% přírodních zdrojů z lůna Matky přírody. Celostní „whole food“ forma je tělu vlastní substance, díky které není třeba přijímat suplementy ve vysokých dávkách.

Bio Vitamin C Komplex, cena 649 Kč, 60 kapslí

Garance kvality

Plodiny používané k výrobě Royal Green doplňků stravy jsou pěstovány trvale udržitelným způsobem bez použití pesticidů a genetické modifikace, což garantují následující certifikáty:

Označení produktů logem ekologického zemědělství Evropské unie znamená, přísné podmínky výroby, zpracování, přepravy i skladování. Je také zárukou toho, že výrobky obsahují nejméně 95 % organických složek a respektují další přísné podmínky pro zbývajících 5 %. Žádné z produktů Royal Green neobsahují plnidla, pesticidy, chemické látky, konzervanty, umělá sladidla nebo dochucovadla či lepek.

Bio Železo Komplex, cena 549 Kč, 60 kapslí

www.royalgreen.cz

Související články