Oční linky pod mikroskopem - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Oční linky pod mikroskopem

Oční linky pod mikroskopem

autor: estation

Zajímá vás, jaké stojí za to si koupit a kterým se raději vyhnout?
Nechte si poradit od Pauly Begoun
Jedna z nejprodávanějších kosmetických autorek na světě a zakladatelka značky Paula‘s Choice, Paula Begoun, vytvořila knihu Don´t Go to
the Cosmetics Counter Without Me, kde přehledně popsala kosmetické produkty různých světových značek, otestovala je a ohodnotila. Jak?

průměrné hodnocení:

Glimmerstick Eye Liner, Avon, 70 Kč, www.avon.cz
Intenzivní barva
Automatická vysunovací tužka na oči v intenzivních barvách má texturu, která je příliš krémová na to, aby vydržela a po nějaké době se nerozmazala. Pokud dáváte přednost tužkám před tekutými linkami, existují v této cenové kategorii i lepší produkty. Jako plus vidím, že se snadno aplikuje a oči opravdu zvýrazní.

vynikající hodnocení:

Hydrating Rich Cleanser, Bobbi Brown,
780 Kč, www.douglas.cz
Testováno lékaři
Spojuje v sobě look tekuté oční linky s ge-lovou texturou. Jde o skutečně výjimečný produkt, testovaný očními lékaři, pro orámování vašich očí. Výrobek je vhodný pro každého, kdo hledá linky, které se nerozmazávají a nedrolí se. Barva je dlouhotrvající a voděodolná. Aplikuje se pomocí štětečku.

vynikající hodnocení:

Voděodolná tužka na oči BADgal, Benefit, 670 Kč, www.sephora.cz
Výborně drží
Hladce se nanáší a vý-borně se nosí přes den. Houbička na opačném konci tužky je užitečná pro změkčení a rozmazání linky po aplikaci. Barva začne slábnout zhruba po 12 hodinách nebo po sportovním tréninku, ale úplně se nerozmaže. Ve skutečnosti budete potřebovat odličovač, abyste linku úplně odstranily.

průměrné hodnocení:

Eyes Smoothing, Shiseido, 452 Kč, www.notino.cz
Pro kouřové oči
Oboustranná tužka, která má na jedné straně hrot a na druhé praktickou měkkou houbičku na upravení. Je vhodná spíše na dotvoření looku kouřových očí než k vytvoření odvážné, přesné a hluboké linky. Je nutné ji každou chvilku ostřit, abyste nakreslily krásnou, úzkou linii. Drží
a nerozmazává se.

nic moc

Dessin Du Regard Waterproof Eyeliner Pencil, YSL, 543 Kč, www.marionnaud.cz
Rozmazává se
Vodě odolává pouze mírně, a to je jen jeden z mnoha problémů. Špička je tak měkká, že se při aplikaci snadno láme, a její šířka navíc umožňuje nakreslit jen silnější linku, což snižuje její univerzálnost. Je tak krémová, že se velmi snadno rozmazává. Raději sáhněte po jiné.

Související články