Léto ještě nekončí, zkuste barevné letní líčení s Barry M - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Léto ještě nekončí, zkuste barevné letní líčení s Barry M

Léto ještě nekončí, zkuste barevné letní líčení s Barry M

autor: estation

K létu, a to i k babímu, patří barvy, nebojte se barevného líčení a hrajte si! 

Během dne můžete vyzkoušet pastelové barvy a na večer odvážnější metalické nebo kouřové odstíny. A nemáte-li dostatek odstínů pro kreativní líčení, podívejte se na řadu Wildlife® od proslulé anglické značky Barry M. Máme pro Vás hned několik tipů na líčení, nechejte se inspirovat paletkami s luskounem nebo nosorožcem.

Barry M je v Anglii kultovní značkou, která téměř 40 let nabízí širokou, barevností proslulou škálu make-upů, třpytek, rtěnek, řasenek a další dekorativní kosmetiky i doplňků. Vystihují ji především výrazné barvy a odvaha vytvářet nové trendy. Je proslulá svými inovativními produkty, které jsou daleko zábavnější, lesklejší, třpytivější a ztřeštěnější než jiné značky.

Když krása pomáhá

Barry M si klade za cíl zkrášlit svět vysoce kvalitní, trendy a zároveň etickou kosmetikou. I proto byla značka již od svých počátků v osmdesátých letech cruelty-free. Navíc se začátkem letošního roku začala spolupráce Barry M a Davida Shepherda a jeho nadace Wildlife foundation. Všechny produkty z řady Wildlife® nejen, že jsou krásné, ale navíc pomáhají. 20 % z prodeje této řady odchází na podporu ohrožených druhů zvířat. 

V současnosti přešla Barry M také na veganský koncept. Komplet všechny produkty Barry M jsou 100 % cruelty – free, vegetariánské a z 97 % vegan. 

 

Související články