MOROCCANOIL STYLE LIKE a STAR HYDRATION KIT & VOLUMIZING KIT - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » MOROCCANOIL STYLE LIKE a STAR HYDRATION KIT & VOLUMIZING KIT

MOROCCANOIL STYLE LIKE a STAR HYDRATION KIT & VOLUMIZING KIT

autor: estation

Jako hlavní partner pěvecké soutěže Eurovision Song Contest Moroccanoil představuje speciální edici stylingových balíčků Style Like a Star. Každá sada obsahuje vysoce účinné produkty, obohacené o arganový olej, díky kterým můžete svým vlasům dopřát snadný styling.

Sada Hydration obsahuje NOVINKU All in One Leave-in Conditioner, která vlasy okamžitě rozčesává a připravuje na další úpravu. 

Sada Volume obsahuje NOVINKU Volumizing Mist, která vlasům dodává viditelně větší objem a hustotu, aniž by je slepil. 

Tato limitovaná edice je opatřená speciálním QR kódem, který vás navede na stylingové tutoriály, inspirované soutěží Eurovision Song Contest!

Sada STYLE LIKE a STAR HYDRATION

  • All in One Leave-in Conditioner 50 ml: Tento víceúčelový, nezatěžující sprej je účinný na všecs typech vlasů. Okamžitě rozčesává a hydratuje, dodává vlasům hebkost a vyživuje je až na 72 hodin. Je boat na arganový olej, aminokyseliny a přírodní superpostaviny. Chrání vlasy před lámáním a termálním poškozením. 
  • Hydrating Styling Cream 75 ml: Jedinečný bezoplachový stylingový krém, který dodává jemné, přirozené zpevnění, hladkost a lesk. Je dokonalý pro vysoušení fénem, vyhlazení létavých vlasů a osvěžení účesu.
  • Moroccanoil Treatment 25 ml: Stylingové a pečující vlastnosti tohoto produktu představují první krok každého stylingu a služeb v salonu – jading produkt, který dodává dlouhotrvající hladkost, poddajnost a zrychluje čas vysoušení. Jedinou aplikací Moroccanoil Treatment můžete zvýšit lesk vlasů až o 118%*. 

Sada STYLE LIKE a STAR VOLUME

  • Volumizing Mist 50 ml: Je lehoučký sprej, dodávající vlasům až o 50% větší hustotu a objem na až 72 hodin, aniž by vlasy slepil. Je obohacený o arganový olej a sůl z Mrtvého moře, bohatou na minerály. Volumizing Mist je vhodný pro jemné až normální vlasy.
  • Root Boost 75 ml: Stylingová inovace, poskytující přirozený objem bez potřeby tupírování a jiných náročných způsobů úpravy vlasů. Tento objemový sprej je vhodný pro všechny typy vlaů a textury. Vlasy nezatěžuje a neslepuje.
  • Moroccanoil Treatment Light 25 ml: Speciálně vyvinutý pro náročné potřeby světlých  (i platinových a bílých) a jemných vlasů. Spojuje pečující a stylingové výhody Moroccanoil Treatment. 

O značce Moroccanoil:

Příběh úspěchu, impuls k inovaci a neutuchající touha po snadných, vysoce účinných produktech, obohacených o olej přispěly ke  vzniku ikonické značky: Moroccanoil. Jako první značka představila světovému trhu vlasovou péči, obohacenou o vzácné oleje. Náš vlajkový produkt Moroccanoil Treatment still za světovým popraskem okolo arganového oleje. Dnes je Moroccanoil k dostání ve více, než 65 zemích světa.

Produkty Moroccanoil zakoupíte ve vybraných kadeřnických salonech a online na www.salon-servis.store .

Každodenní inspiraci a informace o novinkách naleznete na IG stránkách @MoroccanoilCzech.

*Dle nezávislé studie. 

Související články