Jak na krásné rty z pohodlí domova - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Jak na krásné rty z pohodlí domova

Jak na krásné rty z pohodlí domova

autor: estation

Nezapomínejte na rty! I když je momentálně schováváme pod rouškou, k tomu, aby zůstaly svěží, pružné a plné, je péče o ně velmi důležitá.

Společně s ORLANE nabízíme návod na rychlou péči s použitím efektivních přípravků, kterou zvládnete samostatně a snadno z pohodlí domova. Délka ošetření? Pouze 10 minut!

Budeme potřebovat:

Oživující pleťové tonikum
Jemný pleťový peeling
Péče na vrásky okolo rtů
Balzám na rty
Papírové ubrousky
Tamponky

Postup:

1. ODLÍČENÍ (1 minuta)

Oživující pleťové lotion ORLANE LOTION VIVIFIANTE 

Zjemňující a osvěžující pleťový lotion bez obsahu alkoholu pleť zjemňuje, zkrášluje a perfektně oživí. Aplikujte lotion na vatový tamponek a jemně odličte rty a oblast okolo rtů. 

ORLANE lotion vivifiante, cena 1190 Kč, 250 ml

2. PEELING (2 MINUTY)

Jemný pleťový peeling ORLANE DUAL GRAIN SCRUB 

Peeling se dvěma druhy exfoliačních částic nabízí víc než pouhé odstranění odumřelých kožních buněk. Garantuje pleti skutečnou obnovu a hloubkové čištění. Aplikujte malé množství (velikost dvou hrášků) a krouživými pohyby prostředníčky provádějte masáž. Zbytek peelingu odstraňte pomocí navlhčeného vatového tamponku. Poté na rty a oblast okolo rtů opět použijte lotion.  

ORLANE dual grain scrub, cena 1429 Kč, 75 ml

3. MASÁŽ (2 minuty)

Péče na vrásky okolo rtů ORLANE EXTREME LINE-REDUCING LIP CONTOUR 

Krém na rty speciálně koncipovaný proti stárnutí disponuje unikátními optickými receptory, které okamžitě zneviditelní vrásky. Pro svěží, pružné a plné rty. Aplikujte malé množství (velikost hrášku) na oblast rtů a proveďte masáž krouživými pohyby. Poté provádějte jemné poštipy po obvodu rtů.

ORLANE ANTIRIDES_line reducing lip contour, cena 1950 Kč, 15 ml

4. MASKA (4 minuty)

ORLANE BALZÁM NA RTY
Balzám, který nejen pečuje o zdraví a hebkost rtů, ale díky kyselině hyaluronové zajistí i viditelně plnější rty a krásný úsměv. Má dlouhodobý účinek: hydratuje celých 24 hodin, a přitom působí okamžitě. Aplikujte tenkou vrstvičku na rty a okolo rtů. Překryjte ubrouskem namočeným v pleťovém toniku. Nechte působit 4 minuty. Poté ubrousek odstraňte. 

ORLANE balzám na rty, cena 1150 Kč, 15 ml

5. ZÁVĚREČNÁ PÉČE (1 minuta)

ORLANE LESK NA RTY 

Pečující lesk na rty viditelně zvětší objem vašich rtů, zároveň se postará o jejich vyživení, hydrataci a regeneraci.

ORLANE lesk na rty, cena 630 Kč,7 ml

On-line prodej všech ORLANE produktů na www.eshop.orlanecz.com

Aby byly pro vás ORLANE přípravky v této mimořádné situaci dostupnější, přináší www.eshop.orlanecz.com, jediný online prodejce s garancí ORLANE produktů přímo od výrobce, exkluzivní 20 % slevu na všechny pleťové a tělové přípravky, 10 % slevu na make-up a vůně a také doprava od nás k vám je nyní ZDARMA!

Související články