Chybí vaší pleti rozjasnění? Zkuste tyto novinky - Health&Beauty by Beauty Guru
Domů » Chybí vaší pleti rozjasnění? Zkuste tyto novinky

Chybí vaší pleti rozjasnění? Zkuste tyto novinky

autor: estation

Díky těmto novinkám od české značky bude vaše pleť rozjasněná jako nikdy předtím.

Česka značka SMYSSLY si pro své zákazníky připravila hned dva nové produkty – rozjasňující výživnou masku a rozjasňující sérum se zlatem. Obě novinky obsahují množství blahodárných přírodních složek a vaši pleť spolehlivě rozzáří. 

Portfolio produktů kosmetiky SMYSSLY se opět rozrůstá. „Mezi naše hlavní cíle patřilo vytvořit produkt, který se stane nedílnou součástí kosmetické rutiny a při pravidelném používání pocítí ženy změnu na své pleti,“ uvádí jedna z majitelek SMYSSLY, Silvia Straková a dodává: „Zároveň jsme se zaměřily na přípravky, které nám v sortimentu dosud chyběly. Zákaznice tak mohou vyzkoušet naši vůbec první masku na pleť. Druhá novinka, sérum, zase jako první náš produkt, obsahuje 24karátové zlato.“ Masku i sérum spojuje výjimečné složení s množstvím aktivních látek, jež pleť primárně hydratují, sjednocují její tón, bojují proti známkám stárnutí a pigmentovým skvrnám.

Rozjasňující výživná maska

Tato čistě přírodní maska vaši pleť hloubkově vyživí, rozjasní a pomůže s redukcí pigmentových skvrn. Její hlavní ingrediencí je výjimečná formule Bright Oléoactiv, což je výtažek na olejové bázi vytvořený ze tří rostlin (ibišek, lékořice, rýžové otruby). Jeho hlavní úlohou je snížení hyperpigmentace a sjednocení tónu pleti. Mezi další aktivní složky patří kamélie pro změkčení a výživu pokožky, sapogel Q s protizánětlivými účinky, bergamot plný vitamínu C a florasters pro ochranu kožní bariéry. Přiměřené množství naneste na vyčištěnou pleť 1-2krát týdně. Nechejte působit asi 20 minut. Zbytek masky setřete tamponem a naneste sérum či krém.

Rozjasňující výživná maska, cena 950Kč, 50ml

 

Rozjasňující sérum se zlatem

Rozjasňující sérum má za úkol hydratovat a vyživovat pleť, bojovat proti pigmentovým skvrnám a celkově pleť chránit před slunečním zářením a dalšími nepříznivými vlivy okolí. Výjimečnou složkou se stalo 24 karátové zlato. To se pyšní regeneračními účinky, zlepšuje elasticitu pokožky, zrychluje hojení ranek a jizev, pleti dodává svěžest, pevnost a pružnost. Sérum obsahuje také další aktivní ingredience, mezi které patří stejně jako v masce rozjasňující formule Bright Oléoactiv napomáhající ke snížení pigmentových skvrn, kamélie pro změkčení pokožky, antioxidační squalene a na vitamin C bohatý bergamot. Nanášejte na vyčištěnou pleť jemně vmasírujte do pokožky. Poté naneste váš oblíbený krém.

Rozjasňující sérum se zlatem, cena 1590Kč, 20ml

 

Produkty lze koupit na smyssly.com nebo v butiku (OD Máj, Národní 26, Praha 1).

Související články